Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker soru cevap konusunda en çok sorulan sorular ve güzel ve kaliteli soru dediğin soruları toplayıp bir konu açsan nasıl olur.

not: posta kutun dolu

smoker soru cevap konusunda en çok sorulan sorular ve güzel ve kaliteli soru dediğin soruları toplayıp bir konu açsan nasıl olur.

not: posta kutun dolu
Site hostunda olan bir sorundan ötürü, mesaj kutumu silemiyorum. En çok sorulan soru sanırım; Chopper'ın meyvesini bir insan yese ne olurdu?

WHITE

Hocam Oz un kolunun bacağının uzaması Moria'nın Oz'un gölgesine şekil vermesinden dolayı değil miydi? Hatta gölgesini top yaptı Oz da top şeklini almıştı. Yani Luffy nin gölgesi Oz un içinde olsa da Oz uzayamaz. Di mi?

Hocam Oz un kolunun bacağının uzaması Moria'nın Oz'un gölgesine şekil vermesinden dolayı değil miydi? Hatta gölgesini top yaptı Oz da top şeklini almıştı. Yani Luffy nin gölgesi Oz un içinde olsa da Oz uzayamaz. Di mi?
Evet. Moriah olmadan o özelliğini kullanamaz.

Abi reenkarnasyon olayına sen ne diyorsun ?(Eski konulara baktım ama yorumunu bulamadım bende sormak istedim.)Olur mu böyle bişey.Olursa da tepkin ne bu konuda ?

Abi reenkarnasyon olayına sen ne diyorsun ?(Eski konulara baktım ama yorumunu bulamadım bende sormak istedim.)Olur mu böyle bişey.Olursa da tepkin ne bu konuda ?
İnanmıyorum. Çıkarsa da, seriden epey soğurum. Naruto gibi arada ne olmuş diye baktığım bir seri haline gelir.

Alex Louis Armstrong

Little is known about his abilities as of yet, however his position on Z's crew and possession of a sword and a shuriken implies he is a competent swordsman at the very least.
Devil FruitEdit
Bins ate the Mosa Mosa no Mi, it allows its user to quicken the pace of plant growth (unknown if applies to only plants) and control them to one's desire.

Z'ile ilgili birşeyler açıklanmış ufak bir metin çevirebilirmisin ?

Little is known about his abilities as of yet, however his position on Z's crew and possession of a sword and a shuriken implies he is a competent swordsman at the very least.
Devil FruitEdit
Bins ate the Mosa Mosa no Mi, it allows its user to quicken the pace of plant growth (unknown if applies to only plants) and control them to one's desire.

Z'ile ilgili birşeyler açıklanmış ufak bir metin çevirebilirmisin ?
Yeteneklerine dair çok az şey bilinmektedir. ancak Z'nin tayfasında olması, kılıç ve shuriken kullanabilmesi yüzünden, yeterli düzeyde bir kılıçustasıdır.
Mosa Mosa no Mi'yi yemiştir. Bitki büyüme hızlarını kontrol etmeye yarayan bir meyvedir ve tek seferde bir bitki kontrol edilebilir.

Meyve yeteneğini tam anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık