Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker Sanji denizkızlarını görünce işte benim All Blue'm hayalim gerçekleşti falan diyor. Şimdi Sanji'nin hayali bu muymuş yoksa sapıklığından mı öyle dedi anlayamadım ?

Logia meyveler kullanıcılarına sınırsız element üretimi sağlıyor mu?
Mesela Aokiji'nin meyvesi sıradan birisinde olsaydı(yani meyveyi yeni yedi,fazla bir bilgisi yok meyve hakkında), Akainu'nun da sıradan kişinin buzunu eritecek kadar güçlü olduğu varsayalım. Akainu bütün buzu eritebilirse adam ölür mü yoksa, sınırsız üretimden dolayı adam asla ölmez mi?

Smoker Sanji denizkızlarını görünce işte benim All Blue'm hayalim gerçekleşti falan diyor. Şimdi Sanji'nin hayali bu muymuş yoksa sapıklığından mı öyle dedi anlayamadım ?
Sapıklığından sadece.

Logia meyveler kullanıcılarına sınırsız element üretimi sağlıyor mu?
Mesela Aokiji'nin meyvesi sıradan birisinde olsaydı(yani meyveyi yeni yedi,fazla bir bilgisi yok meyve hakkında), Akainu'nun da sıradan kişinin buzunu eritecek kadar güçlü olduğu varsayalım. Akainu bütün buzu eritebilirse adam ölür mü yoksa, sınırsız üretimden dolayı adam asla ölmez mi?
Tamamen sınırsız değil. Verdiğin örneğe kesin bir yanıt vermek zor, ancak ölme ihtimali var.

Smoker eski sayfalara bakarken büyük hazineyi bilen 4 kişi var demişsin. Bunlar Rayleigh Crocus Shanks ve Buggy demişsin. Bunların arasında tayfadaki herkes yok mu ? En azından Kaido da olması gerekmez mi ?

Konuların tekinde denk geldim, şu amiral savunması muhabbeti. Şimdi yanlış anlamadıysam amiraller kendilerine gelen saldırıları meyve formuna gelerek atlatıyorlar öyle mi? Marineford'da aokiji ve kizaru'nun bisento yemelerine rağmen yara almamaları bu yüzden mi? Eğer durum buysa shabondy'de rayleigh kizaru tam ışınlanırken element kısmına kılıç sallamış ve suratını kesmişti, nasıl oluyor bu?

Smoker eski sayfalara bakarken büyük hazineyi bilen 4 kişi var demişsin. Bunlar Rayleigh Crocus Shanks ve Buggy demişsin. Bunların arasında tayfadaki herkes yok mu ? En azından Kaido da olması gerekmez mi ?
Roger'ın tayfasındaki herkes biliyor. Kaido kim ki? Roger'ın tayfasında değildi o adam.

1. Smoker sınırsız uçabilir mi ?
2. Asit meyvesi olsa paramecia mı olur,logia mı ?
3. Kaplumbağa zoanı çıksa,kaplumbağa veya yarı kaplumbağa formunda yavaş mı olur ?
4. Sana güvenilip,soru sorulması nasıl bir duygu ?
Teşekkürler..

Roger'ın tayfasındaki herkes biliyor. Kaido kim ki? Roger'ın tayfasında değildi o adam.
[video=youtube;_tILOVHCxDk]http://www.youtube.com/watch?v=_tILOVHCxDk&feature=player_detailpage[/video]

Burda Buggy'yi tutan adam Kaido değil mi ? Yanlış mi biliyorum ?

TheBoooom

1-Luffy 2 yıl sonrasında Nightmare Luffy olsa o formla g2 veya g3 tekniklerinden biriyle Akainuya tek atabilir mi ?
2-Mangada Akainu magma ateşi bile yakar dedi ve Ace öldü. Sorum şu magma yakabildiği her logiayı, haki kullanmadan alt edebilir mi ?
3-Moria Oz'a M1. 1'in gölgesini verseydi. Oz demir kadar sağlam olurmuydu ? Olmazsa bunun sebebi lastiğin esnek olması ve gölgenin bu esnekliğe ayak uydurması durumundanmıdır ?

Konuların tekinde denk geldim, şu amiral savunması muhabbeti. Şimdi yanlış anlamadıysam amiraller kendilerine gelen saldırıları meyve formuna gelerek atlatıyorlar öyle mi? Marineford'da aokiji ve kizaru'nun bisento yemelerine rağmen yara almamaları bu yüzden mi? Eğer durum buysa shabondy'de rayleigh kizaru tam ışınlanırken element kısmına kılıç sallamış ve suratını kesmişti, nasıl oluyor bu?
Evet, dediğin yerlerde o savunma mekanizmasını kullandılar. Böyle bir özellik kullanabilmeleri, onların her zaman saldırıları atlatabileceklerini anlamına gelmiyor. Akainu'nun Beyazsakal'a yenilmesi ve Kizaru'nun yüzünün kesilmesi buna çok güzel örnekler.

1. Smoker sınırsız uçabilir mi ?
2. Asit meyvesi olsa paramecia mı olur,logia mı ?
3. Kaplumbağa zoanı çıksa,kaplumbağa veya yarı kaplumbağa formunda yavaş mı olur ?
4. Sana güvenilip,soru sorulması nasıl bir duygu ?
Teşekkürler..
1. Sınırı çok geniştir, ancak sınırsız olduğunu sanmıyorum.
2. İkisi de olabilir. Bana göre çıkarsa Paramecia olur.
3. Zoan türü meyvelerin orjinal hayvan formları, gerçekte olan özelliklerini yansıtır. Hibrit formu insan gücünde hareket edebilir, ancak normal hayvan olan, hayvan özelliklerinin dışına çıkamaz.
4. Güzel bir duygu. Ancak bazen aşırı zorlayıcı olabiliyor. Seri hakkında geniş bir birikimim olmasa, bu konuyu açamazdım.

[video=youtube;_tILOVHCxDk]http://www.youtube.com/watch?v=_tILOVHCxDk&feature=player_detailpage[/video]

Burda Buggy'yi tutan adam Kaido değil mi ? Yanlış mi biliyorum ?
Hayır. O adamın adı Scopper Gaban. Kaido değil yani. Yanlış biliyordun.

hacı bu One Piece Film Z deki Z eski bi Amiralmiş korsan olmuş galiba ama anladığım kadarıyla Shiki gibi bunuda Luffye harcatcaklar. Sorum şu Film senaryosu fiilermi ? karakterleri oda çizdiği için fiiler değil tmmda senaryo fiilermi ? valla Z öle teke tekte Luffye yenilecekse umarım fiilerdir çünkü Luffy bu haliyle Amiral alamaz falan diyoruz eski amirali alırsa saçma olur.
Evet, senaryo filler. Ancak Oda filmin konusuna onay vermiş. Çok da filler sayılmaz yani.

sence elementleri kontrol edebilen bir paramecia çıkabilirmi yani ateş su toprak hava bunları istediği zaman ürete bilen ?? çıkarsa nasıl bir güc olur ?
Çıkmaz. Elementlere ait meyve formları zaten mevcut.

1-Luffy 2 yıl sonrasında Nightmare Luffy olsa o formla g2 veya g3 tekniklerinden biriyle Akainuya tek atabilir mi ?
2-Mangada Akainu magma ateşi bile yakar dedi ve Ace öldü. Sorum şu magma yakabildiği her logiayı, haki kullanmadan alt edebilir mi ?
3-Moria Oz'a M1. 1'in gölgesini verseydi. Oz demir kadar sağlam olurmuydu ? Olmazsa bunun sebebi lastiğin esnek olması ve gölgenin bu esnekliğe ayak uydurması durumundanmıdır ?
1. Atamaz.
2. Edebilir.
3. Olmazdı. Oz'un uzaması tamamen Luffy'nin meyve gücünden kaynaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık