Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bu bir tartışma konusu değil. Kafana yatmadıysa konusunu aç milletle tartış. Mangada açıklanmış şeyleri sana sunuyorum ve her defasında sen bunu kendi görüşlerine göre yorumluyorsun. Saçma ısrarına bu konuda devam edersen, uzaklaştırma cezası veririm.
Smoker çocuğun Ace'i yenmesi haki, kendi gücü ile de ilişkili değil mi ? Çocukta haki yoksa Ace'i nasıl yenecek? Bence sende kendine göre yorumlamışsın.

Ayrıca bir sorum olacak. Son manga bölümünde http://www.turkcraft.com/One_Piece/681/19 bu sayfanın sağ üstünde Monet Luffy ile mi konuşuyor yoksa kendi kendine mi ? Bölüm yorumunda tartışıldı ama emin olamadım ?

smoker luffy içine 100 tane gölge alarak Nightmare(Luffy nin bu forma girmiş hali çok cool ve karizma durduğu için çok beğeniyorum neyse) formunu almıştı
1)her verilen gölge kendisine bir insan gücümü katıyor yoksa gölgesi verilen kişinin güçleri kadar mı güçleniyor
2)Nightmare Luffy formunda bir PX rahat indirebilirmiydi

smoker luffy içine 100 tane gölge alarak Nightmare(Luffy nin bu forma girmiş hali çok cool ve karizma durduğu için çok beğeniyorum neyse) formunu almıştı
1)her verilen gölge kendisine bir insan gücümü katıyor yoksa gölgesi verilen kişinin güçleri kadar mı güçleniyor
2)Nightmare Luffy formunda bir PX rahat indirebilirmiydi

1. İçine aldığı adamların gücü kadar artar.
2. Çok çok rahat hem de.

Bir de önceki tartışmanızla Ace ve magma meyvesi yiyen çocukla ilgili bi sorum olacak. Çocuğun Ace'i yenmesi için hakiye sahip olması gerekmez mi ? Yani sadece meyve gücü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Bir de önceki tartışmanızla Ace ve magma meyvesi yiyen çocukla ilgili bi sorum olacak. Çocuğun Ace'i yenmesi için hakiye sahip olması gerekmez mi ? Yani sadece meyve gücü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Hayır. Haki kullanmadan sadece meyve gücüyle Ace'e zarar verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık