1. Benzeri bir güç. Taşların nefesini hissettiğini söylemişti.Zoronun mr1 vssini izledim yeniden, zoro baya baya taşların neresinden bahsediyor. nedir ordaki asıl olay? Luffynin herseyin sesini duyması gibi bişe mi?
Naminin yaptığı Yıldırımlar enelinki kadar güçlü olabilirmi?
Meyve güçleri normal sudan etkilenir mi?
Chopperin 3. Dönüşümü ne kadar bir güce sahiptir?
Namideki silahı başka birisi kullansa yapılan halisilasyondan kendisine etkilenir mi? Yani Nami rotacilik yetenekleri sayesinde o ortamda kendi değil başkaları görüyor?
2. Olamaz.
3. Etkilenir.
4. Dönüşümün adını söylersen daha iyi olur.
5. Etkilenmez.
Nefret etmiyorum. Nötrüm Usopp'a karşı. Çoğu karakter benim için öyledir.Biraz kişisel bir soru olacak ama One Piece takipçilerinden Usopp'a uyuz olanlar çok fazla. Senin de sevmediğin bir karakter mi?
Geliştirilir, ancak yine de belirli sınırları var. Mesela Enel en fazla 200.000.000 Volt üretebilir, üstüne çıkamaz. Meyvenin güçleri yeni yiyen ve uzun süredir kullanan için aynıdır. Sadece yeni yiyen çok çeşitli saldırılar yapamaz hepsi o kadar. Ateş kullanıcısı 100 yıllık olsa, magma meyvesine sahip olan ufak bir çocuk bile olsa magma üstün gelir.Smoker Logia meyveleri de geliştirilebilir di mi?Mesele meyveyi yeni yiyen ve 20 yıldır kullanan arasında fark vardır sanırım?
Soruma gelince.Mesele Ateş-Magma ilişkisinde.Diyelim Ateş meyvesini çok çok tecrübeli biri kullanıyor.Magma'yı da alan adam şimdi yemiş.Bir dövüşte gene mi magma üstün gelir yoksa adam ateş meyvesini geliştirip tecrübesiz birine karşı gelebilir mi?
Canları ne isterlerse onu yaparlar. Özel olan tek görevleri, Dünya Asilleri'ne yapılan saldırıları cezalandırmak.Amirallerin görevleri nelerdir ?? yani yeni dünyada felan korsanlarlamı kapışıyorlar yoksa gezip tozuyorlarmı ne yapıyor bunlar ?![]()