Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun mr1 vssini izledim yeniden, zoro baya baya taşların neresinden bahsediyor. nedir ordaki asıl olay? Luffynin herseyin sesini duyması gibi bişe mi?

Naminin yaptığı Yıldırımlar enelinki kadar güçlü olabilirmi?

Meyve güçleri normal sudan etkilenir mi?

Chopperin 3. Dönüşümü ne kadar bir güce sahiptir?

Namideki silahı başka birisi kullansa yapılan halisilasyondan kendisine etkilenir mi? Yani Nami rotacilik yetenekleri sayesinde o ortamda kendi değil başkaları görüyor?
1. Benzeri bir güç. Taşların nefesini hissettiğini söylemişti.
2. Olamaz.
3. Etkilenir.
4. Dönüşümün adını söylersen daha iyi olur.
5. Etkilenmez.

Biraz kişisel bir soru olacak ama One Piece takipçilerinden Usopp'a uyuz olanlar çok fazla. Senin de sevmediğin bir karakter mi?
Nefret etmiyorum. Nötrüm Usopp'a karşı. Çoğu karakter benim için öyledir.

Smoker Logia meyveleri de geliştirilebilir di mi?Mesele meyveyi yeni yiyen ve 20 yıldır kullanan arasında fark vardır sanırım?
Soruma gelince.Mesele Ateş-Magma ilişkisinde.Diyelim Ateş meyvesini çok çok tecrübeli biri kullanıyor.Magma'yı da alan adam şimdi yemiş.Bir dövüşte gene mi magma üstün gelir yoksa adam ateş meyvesini geliştirip tecrübesiz birine karşı gelebilir mi?
Geliştirilir, ancak yine de belirli sınırları var. Mesela Enel en fazla 200.000.000 Volt üretebilir, üstüne çıkamaz. Meyvenin güçleri yeni yiyen ve uzun süredir kullanan için aynıdır. Sadece yeni yiyen çok çeşitli saldırılar yapamaz hepsi o kadar. Ateş kullanıcısı 100 yıllık olsa, magma meyvesine sahip olan ufak bir çocuk bile olsa magma üstün gelir.

Amirallerin görevleri nelerdir ?? yani yeni dünyada felan korsanlarlamı kapışıyorlar yoksa gezip tozuyorlarmı ne yapıyor bunlar ? :D
Canları ne isterlerse onu yaparlar. Özel olan tek görevleri, Dünya Asilleri'ne yapılan saldırıları cezalandırmak.

Abi,şöyle bir sorum var.Şu sahnede Luffy Usopp'u ahtopotlardan kurtarmak için kolunu uzatıyor.Denize girince kolunun uzamaması gerek değil mi ?
[YOUTUBE]QMJ1xOQS-Eo&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

O kadarda değil hocam.10 yaşındaki bir çocuğun ne deneyimi olabilir magma meyvesiyle Ace'i yensin.Akaiunu farkı var arada.
Magma meyvesi karşısında Mera Mera no Mi'nin Logia avantajı yok. Yani normal bir insanmış gibi beden tepki veriyor. Orada demek istediğim de yener, yenemez değil. Meyvenin gücünün işleyeceğiydi.

Abi,şöyle bir sorum var.Şu sahnede Luffy Usopp'u ahtopotlardan kurtarmak için kolunu uzatıyor.Denize girince kolunun uzamaması gerek değil mi ?
[YOUTUBE]QMJ1xOQS-Eo&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Kısıtlı bir süre suyun içinde meyve güçleri kullanılabilir.

O zaman 10 yaşındaki bir çocuk magma meyvesini buldu ve yedi.Ace'e kafa tuttu.Ace şimdi bu çocuğu yenmenin yolunu bulamayacak mı.Dediğin şey gene Ace'in o çocuktan güçsüz olduğu anlamına gelir gibi birşey oluyor.
Haki ya da Kairoseki kullanmadan o çocuğu yenemez. Meyve gücü olarak çocuk Ace'ten daha güçlü olur.

WHITE

Bölüm 681 in 10. sayfasında sol altta Busoshoku Koka diyor Ondan sonraki 11. sayfada yumruklarında bi siyahlanma yok ve yaptıgı jet gatling te de yok. Zaten onda önce ki vuruşlarında Busoshoku Koka demeden direk vuruyor. Yani ben Logia'ya vurmak siyahlanma yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Bölüm 681 in 10. sayfasında sol altta Busoshoku Koka diyor Ondan sonraki 11. sayfada yumruklarında bi siyahlanma yok ve yaptıgı jet gatling te de yok. Zaten onda önce ki vuruşlarında Busoshoku Koka demeden direk vuruyor. Yani ben Logia'ya vurmak siyahlanma yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Luffy seems to have also mastered Busoshoku Haki, which has been shown to darken his body (or parts of it) and harden it, like it is being vulcanized.
Luffy'nin bedeni lastik olduğundan sertleştirdiği zaman vulkanizasyona eşdeğer bir güç ortaya çıkıyor ve rengi kararıyor. Yine de istediğin gibi düşünebilirsin.

Aslan

1. Benzeri bir güç. Taşların nefesini hissettiğini söylemişti.
2. Olamaz.
3. Etkilenir.
4. Dönüşümün adını söylersen daha iyi olur.
5. Etkilenmez.
Abi meyve güçlerini normal sudan etkilenir diyosun ki buda banyo yaprlarsa suyun altında taş kesilirler vebanyo yasapamaz anlamına geliyor oda bu konuyla çok dalga geçerdi bence bu yüzden sadece deniz suyundan etkileniyor diye düşünüyorum ben fikrini biraz açıklayarak anlatır mısın?
şimdiden teşekkürler.

Biraz garip geldi ama doğruluk payıda var gibi.Ama çok saçma 10 yaşındaki bir çocuğu yenemeyecek meyve hakimiyetinde.Meyve hakimiyeti diye birşey var.Misal Kizaru'nun meyvesini Buggy yese düşün artık o meyveyle ne kadar iş başarabilir bence fazla ileri gidemez.Ama gördüm analiz ettim diyorsan haklısın derim.
Bak kardeş, Magu Magu no Mi hiyerarşik olarak Mera Mera no Mi'nin üzerinde bir meyvedir. Bu meyveleri kim yerse yesin, bu üstünlük olayını değiştirmez. Sana saçma gelse de, gelmese de durum bu. Buggy'nin Pika Pika no Mi'yi yemesi ile de konumuzun bir alakası yok. Meyve güçleri birbirlerine karşı olan hiyerarşilerde sabittir ve değişken güçleri araya girmeden zayıf olan üstün olanı yenemez.

Abi meyve güçlerini normal sudan etkilenir diyosun ki buda banyo yaprlarsa suyun altında taş kesilirler vebanyo yasapamaz anlamına geliyor oda bu konuyla çok dalga geçerdi bence bu yüzden sadece deniz suyundan etkileniyor diye düşünüyorum ben fikrini biraz açıklayarak anlatır mısın?
şimdiden teşekkürler.
Belirli bir kısımları suyun içinde kalmadıkça meyve güçlerine bir şey olmaz. Yani dizine kadar suya girmemişsen, bir şey olmaz. Yağmurun altında gezebilir ya da duş alabilirsin yani.

Akaiunu orada Ace'e senden daha güçlüyüm çünkü ben 'magma adamım' dedi.Ama bunu bence artislik olsun diye dedi.Yoksa her magma meyvesi yiyen Ace'i yenemez emin ol.Akaiunu öyle dedi diye birşey yok adam havasını koyuyor ortaya ben ordan tutupta 10 yaşındaki hadi o neyse 5 yaşındaki bir çocuğun Ace'i yeneceğine inanmıyorum meyvesel olayda.
Bak bu bir tartışma konusu değil. Kafana yatmadıysa konusunu aç milletle tartış. Mangada açıklanmış şeyleri sana sunuyorum ve her defasında sen bunu kendi görüşlerine göre yorumluyorsun. Saçma ısrarına bu konuda devam edersen, uzaklaştırma cezası veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık