Site hostunda olan bir sorundan ötürü, mesaj kutumu silemiyorum. En çok sorulan soru sanırım; Chopper'ın meyvesini bir insan yese ne olurdu?smoker soru cevap konusunda en çok sorulan sorular ve güzel ve kaliteli soru dediğin soruları toplayıp bir konu açsan nasıl olur.
not: posta kutun dolu
Evet. Moriah olmadan o özelliğini kullanamaz.Hocam Oz un kolunun bacağının uzaması Moria'nın Oz'un gölgesine şekil vermesinden dolayı değil miydi? Hatta gölgesini top yaptı Oz da top şeklini almıştı. Yani Luffy nin gölgesi Oz un içinde olsa da Oz uzayamaz. Di mi?
İnanmıyorum. Çıkarsa da, seriden epey soğurum. Naruto gibi arada ne olmuş diye baktığım bir seri haline gelir.Abi reenkarnasyon olayına sen ne diyorsun ?(Eski konulara baktım ama yorumunu bulamadım bende sormak istedim.)Olur mu böyle bişey.Olursa da tepkin ne bu konuda ?
Yeteneklerine dair çok az şey bilinmektedir. ancak Z'nin tayfasında olması, kılıç ve shuriken kullanabilmesi yüzünden, yeterli düzeyde bir kılıçustasıdır.Little is known about his abilities as of yet, however his position on Z's crew and possession of a sword and a shuriken implies he is a competent swordsman at the very least.
Devil FruitEdit
Bins ate the Mosa Mosa no Mi, it allows its user to quicken the pace of plant growth (unknown if applies to only plants) and control them to one's desire.
Z'ile ilgili birşeyler açıklanmış ufak bir metin çevirebilirmisin ?
Sanırım. Bitkileri de meyvesinden çıkarıyordur muhtemelen. Ya da etrafındaki bitkileri yönetebiliyordur.Usoppun yenui hali gibi bisey olabilir mi?