Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi biraz garip bi soru olacak ama bi bakıma teori gibi şimdi roger en genç göründüğünde hasır şapka onda idi ama episode 0 da şapkayı genç yaştaki shanksa vermiş sence bunu neden yapmıştır ?? benim bir düşüncem roger ileriyi görebiliyordu şapkayı shanksa ondan vermiş olabilirdi bir gün luffye verceni görebilir garpa kesinlikle ace i bakacaksın dedi ve rayleighyede ben ölmiyeceğim dedi ve öylede oldu bu benim düşüncem tabi sen ne düünüyorsun şapkayı vermesi konusunda ?? (çok mu ayrıntıya takılıyorum yoksa :D )
Bana göre misyonunu tamamlayamayacağını anladı ve şapkasını tayfasında gelecek vaadeden kişi olan Shanks'e verdi. Ona da misyonu tamamlayabilecek birini bulduğunda şapkayı vermesini tembihledi. Bu yüzden Shanks tüm dünyayı dolaşıp doğru kişiyi aradı. Bana göre olay budur.

Smoker cevaplarından sonra aklımda o konuyla ilgili bişey kalmıyor nerdeyse teşşekkürler gerçekten :)

Bir iki sorum daha var:
- Deniztaşı kırılması ya da kesilmesi çok zor olan bir madde mi? Elmastan sert midir?
- İnazuma elmas ya da deniz taşını kesebilir mi? Jozu'yla karşı karşıya gelse haki kullanmadan onu kesebilir mi?
- Evet. Wiki'de elmastan daha sert bir madde olduğu yazıyor. Ancak bu bilginin nerede geçtiğini bilmiyorum. Büyük ihtimalle doğrudur.
- Kesemez.

shanks ve mihawkın düelloları biliniyor ne kadar meşhur olduğu bir dönem bunlar rakipti. luffy, shanks yolunda ilerlerken zoro mihawkla beraber. 2 eski rakip tayfanın 2 temel direğinin hedefi. luffy shankse seni geçeceğim dedi tayfa kurmaya karar verdi. zoro seni geçeceğim dedi eğitim yapıyor. ama baktığımızda bu 2 adam muhtemelen aynı güçte ama mihawkın bence hakisinin olmaması sebebi ile logialara karşı galibeyet getirici gücünün olmaması onu belli bir sınırda ( shichibukai ) kalmasına sebep olurken shanksin fazladan haki gücü onu bir adım öteye ( yonkou ) taşıdı. ama kılıç dövüşünde shanks haki gücü ile mihawkın saf kılıç tekniğini durdurabiliyor hale geliyor . tabi bu benim görüşüm. diğer türlü tabiki shanksin daha güçlü olduğu bir gerçek. ama shanksin mihawkı yenmesine ihtimal vermiyorum. aynı şekilde mihawkın da shanksi yenmesine. ama shanks mihawkın yenemeyeceği kişileri yenebilir. mesela dediğim gibi logilar. bu durumda benzer güç dengesinin de luffy ve zoro arasında olduğunu düşünüyorum. luffy haki le zoro fiziksel dayanıklık ile birbirlerinin gücünü dengeleyecek ama luffy kral haki farkı ile bir adım önde olacak gibi geliyor bana seri sonunda. sana göre bu durum ne olacak. ben b 2lini seri bittiğinde eşit güçte olacağını düşünüyorum. hatta şöyle bir sahne beklentim var. denizciler: " luffy'i durdursak bile daha zoro var " diyeceklerdir. tıpkı garpın wb ve rayleigh için " denizciler 2 efsane ile baş edemez " dediği gibi. senin fikrin ne ?
Ben Shanks'ın kılıç yeteneğinin Mihawk kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca özel bir yeteneği olduğunu da. Mihawk'la denk kılıç yeteneğine sahip olup sadece 2 tür Haki ile Yonko olması bana saçma geliyor. Üstelik kolunu kaybetmesi gücünü eksiltmemiş. Sadece kılıçla dövüşen biri olsa, durum daha farklı olurdu. Zoro'nun da güç ve kararlılık bakımından asla Luffy'ye yetişemeyeceğini düşünüyorum. Bir efsane bile olsa, Luffy ile denk güce sahip olamaz.

Amirallerin boyu veya Doflamingo'nun boyu hakkında bilgi varmı?
Amiraller'in boyu açıklanmadı. Doflamingo'nun boyu 3.05 cm.

Benim sorum zoro ile alakalı en son olanlardan sonra bir zoro vs mihawk olasılığı hala devam ediyor mu?
Ediyor. Zoro, Mihawk'ı yenemediği sürece en iyi olamaz. Mihawk'ı Zoro'dan önce biri yenerse, o yeneni yenmesi gerekir.

Doflamingo 41 yaşında adam. Değil yani.

smoker shankstaki haki ile amirallerin kesilmesi mümkün mü ya da şöyle sorayım
şimdi amiraller hakili durumlarda element haline dönüşüp yırtıyolar saldırılardan ama bu hakiyi çok üst sevilere çıkarmış olanların yaptıkları saldırılar belki o elementi dahi kesebilecek güçte olacaktır
enel nasıl hakiyi geliştirip tüm insanları duyabiliyosa belki shanksta hakisini geliştirip elementi bile kesicek durumda olabilir

smoker shankstaki haki ile amirallerin kesilmesi mümkün mü ya da şöyle sorayım
şimdi amiraller hakili durumlarda element haline dönüşüp yırtıyolar saldırılardan ama bu hakiyi çok üst sevilere çıkarmış olanların yaptıkları saldırılar belki o elementi dahi kesebilecek güçte olacaktır
enel nasıl hakiyi geliştirip tüm insanları duyabiliyosa belki shanksta hakisini geliştirip elementi bile kesicek durumda olabilir
Hayır. Sahip olduğun Haki über olsa bile, savunmayı aşamadıkça zarar da veremezsin. Shanks ya da bir başkası fark etmez. Enel ise meyvesinin gücü sayesinde insanları duyabiliyor. Normalde Kenbonshoku Haki'nin öyle bir gücü yok.

2 soru sormak istiyorum 1.buggynin 2 yıl sonraki durumu nedir sence gücü felan 2.şimdi buggye bir mermi isabet etse onun vururmu yok o deydiği yer parçalanırmı ??
1. Bana göre oldukça güçlenmiştir ve Shichibukai olmuştur.
2. O meyve üzerinde ne kadar hakim olduğuna bağlı. Mermiden hızlı şekilde kendini parçalayamazsa, vurulur.

Hocam, buralardayken sorayım.
Manganın ilk bölümlerinde Buggy, Luffy'e Shanks'la olan geçmişlerini anlatırken, bulundukları gemiyi hayal ediyor. Geminin çiziminde korsan bayrağı da göze çarpıyor ancak bayrak, sıradan bir korsan bayrağı. Roger'ın bıyıklı kuru kafa simgesi değil. Bunun sebebi nedir sence? Oda, Buggy ve Shanks'ın, Roger'in tayfasında olduğunu sonradan mı düşündü acaba? Başta öylesine yapmıştı da, sonradan mı Roger olayını kurguladı? Yoksa sadece bir çizim hatası mı?

Hocam, buralardayken sorayım.
Manganın ilk bölümlerinde Buggy, Luffy'e Shanks'la olan geçmişlerini anlatırken, bulundukları gemiyi hayal ediyor. Geminin çiziminde korsan bayrağı da göze çarpıyor ancak bayrak, sıradan bir korsan bayrağı. Roger'ın bıyıklı kuru kafa simgesi değil. Bunun sebebi nedir sence? Oda, Buggy ve Shanks'ın, Roger'in tayfasında olduğunu sonradan mı düşündü acaba? Başta öylesine yapmıştı da, sonradan mı Roger olayını kurguladı? Yoksa sadece bir çizim hatası mı?
Oda Roger'ın bayrağını sonradan tasarlamış olmalı. Çünkü aynı bölümde Rayleigh var. Serinin ilk bölümleri olduğundan, o kadar ileriyi düşünmemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık