Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sorum devrim ordusu hakkında Sen nasıl bir devrim ordusu bekliyorsun? Çok stratejist ya da içerisinde çok güçlü adamları barındıran hakkaten güçlü bir örgüt
Bir de bilinen devrimciler dışında Oda'nın bizi şaşıtmak için sonradan açıklayacağı bir devrimci olsa kim olurdu?Ben Crocodile'nin eski devrimci olduğunu Aokiji'nin devrimcilere katılacagını ve bunlar dışında 1 2 süpriz isim bekliyorum
Şimdiden eyw

Smoker , sen dün bir mesajında son mangada çevirisi hatası olduğunu ve Doflamingo'nun Luffy'nin Law'dan daha güçlü olduğunu belirttiğini söylemiştin. Buradan yola çıkarak sormak istiyorum ;

Dof. Luffy'nin 2Y önceki halini biliyor ve muhtemel olarak Law'ında 2Y sonraki gücünü biliyordur sonuçta shic. oldu. Dof ikisini mukayese ederken 2Y önceki Luffy'nin 2Y sonrası Law'dan güçlü olduğunu söylüyordur değil mi ? Yada Luffy'nin 2 yıl içerisinde çok güçlendiğini farzederek mi öyle demiştir ?

Şimdi law dairenin içinde insanları kesiyor ya mesela law bu insanları kılıç ustası edasıyla yani normal bir kılıç ustası gibi mi kesiyor yoksa meyvenin katkası çok mu fazla normal bir kılıç ustası gelse mesela zoro lawla vs atarken law ın darbelerini herhangi bir kılıç ustası vurmuş gibi karşılayablir mi ? amacım zoro ws law değill örnek gösterdim

jueJ

Hocam dof luffy'den bahsederken ilk olarak conqueror hakisi var dedi.Oda bunu söylettiğine göre epey önemli bişey olması gerek. Fakat conqueror hakinin ahım şahım bir etkisini ben kendi adıma göremedim şimdiye kadar. En azından rakip sayılabilecek seviyedeki adamlara karşı filleri , sığırları saymıyorum.

Bu kral hakisinin farklı boyutunu görecek miyiz ilerde yoksa ne gördüysek o mu shanksın gemiye zarar vermesi gibi falan mı olay en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık