Giysi torbasını orada veriyorlarsa almam kirliler için yazmıştım.Donu al rengi önemli değil, kimse donuna bakmıyor, siyah çorap olmaz asker yeşili olsun, kısa bilek çorap al ilk önce onu giy sonra askeriye çorabını giyersin, traş takımı okey, asma kilit 2,3 tane al en az, ağrı kesiciyi sakla alırlar elinden. Ve göstermemeye dikkat et, manyağın biri alır atar hepsini ağzına dışarı çıkmak için.
Yastık kılıfını kullandırmazlar sanmam ama götürmende bir sakınca yok, giysi torbası ne lan? Kirliler için sana torba veriyolar zaten. Diğerleri çok önemli değil, veyahut çok rahat bulabilirsin kantinden.
Bot önemli aldığında hemen giy baktın kücük veyahut büyük hemen bağır bende şu numara var bu numarayla takas ediyorum.
Yanına 1 kutu yara bandı al fazlasına gerek yok, zaten ordan alırsın. Bot ayağına vurur hemde 3-5 yerden bile vurabilir. Vurduğu yere 2 tane üst üste yarabandı yapıştır.
Şanpuan kesin al. İçlik kesin al, kulak tıkaçı veriyolar, tırnak makası al.
Asker cell alma sakın var bende filan de yada bena ailemle konuşmucam de uydur bişey ama alma. Tükenmez kalem al Bota ismini yaz işaret koy, (yer değiştirebilir kolay bulursun, hatta baktın çok yer değiştirme oluyor kitle. 1 ay o şeyi giycen kötüsü gelirse eyvah. Verirler 2 bedeb büyük botu penguen gibi gezersin. Ayakkabı boyası ve temizlemelik fırca gibi bişey al.
Bedelli tayfa sakin oluyor pek böyle şeyler olmuyor ama sen yinede dediklemi yaparsan işine yarar. Korkma bişey olmaz, saatinde iştimaya git doğru şekilde sıraya gir kimse sana bişey demez.
Kalkma saatinden 10-15 dk önce git tıraş ol, yoksa sıraya girdinmi büyük sıkıntı. Ve hep sıra oluyor emin ol.
Asma kilidi bot için aldım. Bi tane de sivil çantama takarım. Başka nereye takılır bilemedim. Dolap kitlenmiyormuş sanırım yasakmış. Asker cell olmadan nasıl konuşacağım ki yakınlarımla ? Onun dışında konuşmak yasak diye biliyorum. Kendi hattımı soksam da demeyecekler mi telefon getirmişsin askercell niye almıyorsun telefonu napcaksın diye?
Son düzenleme: