Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843: Vinsmoke Sanji

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bir planı var. Dövüş anında açıklar. Bir de kelepçe falan var. Umarim Luffy Rayleigh`ten kelepçe çıkarmayı öğrenmiştir. Reyiz beni üzmedi. Tayfadaki en aklı başında insan o. Böyle gelişigüzel hareket etmez. Bölüm yorumları bana Yaşlı Adam ve Beyaz Atı hikayesini hatırlattı. Çok çabuk karar veriyoruz.
http://sahriye.blogspot.com/search/label/Yaşlı Adam ve Beyaz Atı
Üzdü derken davranışlarından değil bölümdeki surat ifadeleri.Yoksa Sanji adamın dibidir davranışlarında da bir nevi haklıdır.
 
Sanji'ye güvenin. Adam strateji ustası. Sanji'ye halen güvenmeyen mi var. E.Oda'nın Sanji'yi tayfadan dışlaması gibi bir ihtimal olmayacağına göre, Sanji bir şey planlıyor ki bunu yapıyor.
 
Sanji'nin bu tavrı tamamen kurgu gereği olduğu için gereksiz yere yükleniliyor. Dram kasmak için bi zorlamaydı sadece. O yüzden adamlığını ciddi bir şekilde tartışmam. Sanji'yi çok severim bu bölümde de hiç değişmedi benim için.

Şu Big Mom'ın havayı kontrol etmesi ne biçim iş ya? Meyvesiyle de alaka kuramadım. Crocodile gibi de bi eli bilmem ne diğer eli bilmem neymiş :D

Bu arada Sanji'nin bi planı olduğunu falan hiç sanmıyorum, birçok kişi umutlarını ona yatırmış herhalde.
 
Zeff dediğimiz adam dünkü yeni yetme değil ki adam eski bir korsan zamanında grand line da dolaşmış Sanjinin aman dilemesini duysa ağzına tahta bacağıyla vurur Zoronun da dedeği gibi bu bir korsancılık oyunu değil.
 
KK olacağım diyen luffy hala mallığı bırakmadıysa sanji yi anlar.Çeker gider.Adap toplayıp düğünü basar.O zaman sanji işte kardeşlerini rahat döver.Şuan her taraftan bağlı.En azından nikahtan sonra elleri çözülür rahat eder.Kaçacak zamanı olur.Hemen adamlık madamlık demeyin söylenmesi gerekenleri söyledi.Tabi kurnaz dediğimiz nami bile duygusala bağladı.Bu yüzden diyorum bu tayfadan bir nane olmaz.Robin-sanji-zoro bu tayfaya fazla.
 
Solda Zeus sağda Prometheus vae deniyor ama hala Sanji'nin adamlığı tartışılıyor ve bu meyveden hiç bahsedilmemiş burada.
Çoğu kişi küçük ayrıntılara takılıyor:/ Prometheus`un fırtınayla ne alakası var anlamadım. Benim bildiğim Prometheus tanrılardan ateşi çalmıştı ve Titandı. Öyle aman aman bir gücü yoktu mitolojide. Poseidon olsa neyse. Deniz fırtınasıyla alakalı olurdu.
 
Zamanında zoro adam değildir diye forumu inleten arkadaşlardan sanji içinde aynı hassasiyeti bekliyoruz.
Bilen bilir zoroyu günahım kadar sevmem.
 
Luffy gerçekleri öğrenince çok epik olacak ya. Luffy yıkar o adayı. Lucci'den tek yiyip sonra döven adam bu. Tayfa da aynı şekilde.

Gerçekler öğrenilince Nami'nin dediği gibi güçleri sınır tanımayacak!!

Ondan sonra karşılarına çıkanın vay haline.
 
2 yıl öncesinden örnekler vermeyin. Tayfada artık birbirine güven konusunda sorunlar çıkmamalı. Gidip Robin örneğini vermeyin. Ya da Nami'nin şaşırmasına giydirmeye gerek yok. Yola çıktıklarında hatta 2 sene öncesinde Luffy'nin abisi Ace öldüğünde bile bu tayfa artık anlamış olmalı zaaflarını.

Yola bunu bilerek devam ettiler. Bunu bile bile 2 sene daha güçlendiler.

Sanji ve tayfadaki herhangi birine her ne sebep ile olursa Luffy'e böyle tavırlar sergilememesi gerekir. Adam senin için geldi Yonkou adasını bastı. Çocuk gibi seviniyor seni görünce. Kaptanının nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorsun. Nakaması için Dünya Hükümeti'ne savaş açan adam seni bırakır mı? Senin için neler yapar? Az güveneceksin. Eskisi gibi değil. Neyin ne olduğunun farkındalar. Zaafları her zaman olacak. Tayfa bu zaaflar karşısında dik durmalı. Birbirine güven vermeli.

Başta normal karşıladım durumu ama Sanji şu an kendinde değil. Tek mantıklı açıklaması bu. Yaşadığı travma belli ki baya etkisi altına aldı onu. Sanji böyle bir durumda bile böyle bir şey yapmazdı. Net açıklaması şu an Sanji kendinde değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık