Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Vera'nın nesini sevdiniz ya :( Ablasının da kendisinin de allah belasını versin.

Not: İstediğini bilen denmiş ama Lightining Tiger'dan yüz bulamayan liseli bir fangirl kendisi, Ablası idolünü öldürünce ona bilenmiş işin özü bu. Okuldaki bebeleri de gelenekçilerle bir olup öldürmesi bonus ayrı, Madoka için ayrı nefret edilir.
Vera Yıldırım Kaplanı'nı avucunun içine alıp parmağında oynatma amacında olarak yaklaştı ona. Kendisine lider olarak destek olmasını ve Yuri'yi halletmesini istedi. Yıldırım Kaplanı dediklerini yapsa ve buna destek olsa kim Vera'ya karşı koyabilirdi. Tek taşla bütün kuşları vurmuş olacaktı:p

Orada iyi bir kumar oynadı ama Yıldırım Kaplanı adam çıktı da sen beni sübyancı mı sandın diyerek bunu reddetti. Tabi bu da ister istemez etkilendi, burayı yaşına vermek lazım ama orada başarılı olsa işi bitirecekti, her şey bunun olacaktı ama reddedilince başa geçmesi gecikti. iyi bir pilanla devamında o katliamla falan tam bir kararlılık örneği gösterdi.

Ağlak kadınlardan geçilmeyen şonen piyasasında Vera bir güneş gibi parlıyor bana:D

@darkspeed

Bin türlü rakip çıkar Gangryong'a. Nasıl bir rakip arıyorsun? Kriterlerin ne bulalım da aç konuyu güzel olur:D

Vera Yıldırım Kaplanı'nı avucunun içine alıp parmağında oynatma amacında olarak yaklaştı ona. Kendisine lider olarak destek olmasını ve Yuri'yi halletmesini istedi. Yıldırım Kaplanı dediklerini yapsa ve buna destek olsa kim Vera'ya karşı koyabilirdi. Tek taşla bütün kuşları vurmuş olacaktı:p

Orada iyi bir kumar oynadı ama Yıldırım Kaplanı adam çıktı da sen beni sübyancı mı sandın diyerek bunu reddetti. Tabi bu da ister istemez etkilendi, burayı yaşına vermek lazım ama orada başarılı olsa işi bitirecekti, her şey bunun olacaktı ama reddedilince başa geçmesi gecikti. iyi bir pilanla devamında o katliamla falan tam bir kararlılık örneği gösterdi.

Ağlak kadınlardan geçilmeyen şonen piyasasında Vera bir güneş gibi parlıyor bana:D

@darkspeed

Bin türlü rakip çıkar Gangryong'a. Nasıl bir rakip arıyorsun? Kriterlerin ne bulalım da aç konuyu güzel olur:D
yok be kız ilk yenilgisinde tutuldu çocuğuna. Aşk denilen meret ne dağları devirmiştir o yüzden liseli fangirl durumu var gerçekten. Adamın ölümünü öğrenince kendini kaybedecekti neredeysede önüne gelene sataşıyordu. Daha zı için daha büyük yıkım yapan tonlarca karakter var. Bknz: obito :( Ama @Kaan a katılmıyorum. İdolünü öldürünce falan değil kız çocukluğundan beri ablasının gölgesinde kalmış gayette normal bir şekilde ilgi istemiş ablası küfür edilesi bir şey çıkmış. Buna rağmen ayakları yere sağlam basan biri olması takdir edilesi bence.
Nasılı mı var rakibin? Rakip işte. Bizim kalın kafalıya denk olsun güç olarak, meşhur olsun millet onun adına bakıp girsin konuya. Meşhur olduğu için bilmeyenlerin seçeceği bir ünlü olsun ama bilenler "yok bizim oğlan alır" desin.

yok be kız ilk yenilgisinde tutuldu çocuğuna. Aşk denilen meret ne dağları devirmiştir o yüzden liseli fangirl durumu var gerçekten. Adamın ölümünü öğrenince kendini kaybedecekti neredeysede önüne gelene sataşıyordu. Daha zı için daha büyük yıkım yapan tonlarca karakter var. Bknz: obito :( Ama @Kaan a katılmıyorum. İdolünü öldürünce falan değil kız çocukluğundan beri ablasının gölgesinde kalmış gayette normal bir şekilde ilgi istemiş ablası küfür edilesi bir şey çıkmış. Buna rağmen ayakları yere sağlam basan biri olması takdir edilesi bence.
Nasılı mı var rakibin? Rakip işte. Bizim kalın kafalıya denk olsun güç olarak, meşhur olsun millet onun adına bakıp girsin konuya. Meşhur olduğu için bilmeyenlerin seçeceği bir ünlü olsun ama bilenler "yok bizim oğlan alır" desin.
İlk karşılaşmalarında da bir elektriklenme oldu tabi:oleyo: Yıldırım kaplanı hem bunu yendi hem de Yuri'nin mührünü kaldırdı. İkinci olay ile reddedilince iyice tutuldu adama. Benim dediğim orada aşkta var elbet ama Yıldırım Kaplanını kendine bağlayarak kullanmak esas amaçtı. Tabi gönlü olmasa öyle bir pilan yapmazdı. Adamı sevdiği için kullanmak istedi. Bir taşla hem iş meselelerini hem de gönül meselelerini halletmiş olacaktı:D

Gangryong'un rakibi ise açmışsın zaten ama ekstra olarak söyleyeyim. Popüler ve denk olarak FMA'dan buna uygun rakip birçok rakip çıkar. Edowardo Elric, Scar, Albay, Homunculuslar, Binbaşı diğer simyacılar falan... Bunlar bir mangaya göre normal insan sayılabilecek karakterler. Gangryong'a uygunlar güç açısından. Simya süper güç değil.

Ya da Rurouni Kenshin'den Sagara Sanosuke tam bunun gibi bir kalın kafalıdır, Sürekli dövüşmeye yer arar, tam bir ayıdır. Karakterleri benzer ve elektriği saymazsak dövüş tarzları da epey benzerdir.

Son olarak Yıldırım Kaplanı vs Goomoonryong olabilir başka bir konu olarak. Tabi kaplanı az gördük ama Gangryong'tan tahmin edebiliriz.

Seri başında bizim serseri bile diyor. Onu geçmeyi düşünmek bir yana onun kadar olabilirsem bana yeter diye. :oleyo2: Sen gidip kapıştıralım diyorsun. :D
Vera hakkında yazdığın her harfe +1 :good:
Yok abi Goomoonryong dediğim Gangryong değil. The Breaker'daki Shiwoon'un ustası olan. Dokuz ejder olan Chun-Woo Han:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık