Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Büyük konuşma derim. Gün gelir uçan sallanan sandalyende uyuklarken mahallede uçar top oynayan çocukların p'lastik' topu çarpıp uykun böldüğünde aklına Luffy'i unuttuğun gelirse beni de anarsın :D
Büyük konuşuyorum.:D Luffy ismini kimliğini unutmyacağım.:D
Korece isimler hatırlanacak gibi değil zaten :D
Benim aklımda kalan isim:D The Breaker serisinden Gommonryung :D onun da tam yazılışını bilmiyorum.:D

YA BIRISI KAPATSIN ARTIK SU KONUYU
Her gordugumde yeni haber varmi diye bildigin ilk bu konuyu aciyorum.:agla::agla::agla:

4, Kez bitirip hakkında 2 kelam etmek istedim. Zaten aktif bir forumu yok:( Tlf dan yazdım hep yani sürçü lisan ettiysem affola
Spoilerlık bişey yazdığımı sanmıyorum ama bir anlık heyecanla yazdığım için birşeyler kaçırmışım olabilirim
seriye olan saygımı ifade etmek istediğim için Karaladım birşeyler
veritas nedir
ana karakterimiz Ma gangyoungla başlayalım
Öncelikle the breaker daki eleman gibi sihirli bir ilaç alıp gücü artan ama rahatsız edici derecedeki naifliği ile her kavgada 1 ton sopa yiyip arada isteksiz zorlama artizlikler yapan biri değil
Tenjou tengedeki gibi seçilmiş kişi kızların dudaklarına yapıştığı biri değil
Hele hele sevginin arkadaşlığın gücünü kullanarak dövüş kazanan ettiği 2 çift lafla milleti imana getiren biri hiç değil-bknz ilk sayfadaki yorum-
Gangyoung yılların getirdiği sokak dövüşü tecrübesi olan -ki beni seriye bağlayan 2.nokta bu-kalın kafalı, kalın kaşlı, kazma görünüşlü, dağdan inme tavırlı, bencil, kavga çıkartmayı bilen bir ağza sahip, tanısam kesinlikle uyuz kapıp sevmeyeceğim biri. Tam da bu yüzden doğal ve gerçek bir kişiliğe sahip. Hemde tüm bu kişiliğe rağmen i.y.ö. gibi "çok ki çok güç" gibi barbarca olMAYan bir dövüş stiline-beni seriye kitleyen başka hiçbir yapımda görmediğim orjinallikteki fikir- ve gerçek bir varis olabilme yetisine sahip biri. Daha ilk bölümlerde gördüğünüz "bir ton sopa yesede doğru zamanı bekleme" taktiğini manhwa sonunda ustasının mührünü kaldırarak tekrar epik bir şekilde gösteren biri. Ma gangyroung adam değildir favorimde değildir ama dövüş mangası ana karakterine mükemel uyan bir karakterdir
peşinden honsae gelir. Favori karakterimdir. Manhwaaki Komediyi ve plot twisti en doruk noktaya taşıyan karakterdir. Ayrıca her karakterin kendine has "kötü huyu" olarrak cimridir. Zaten bu "kötü huy" her karakterde olan, hiçbirini iyilik meleği yapmayan ve en önemlisi karakterleri doğallığa ve gerçekçiliğe yanaştıran yegane şeylerden biridir. Bir diğeri ise karakter tasarımlarıdır. erkeklerin görünüşleri sığ, klasik 6 baklavalı vücut geliştiricilerinden çok bayağı dövüşçülere benzer. Ancak kızlar aynı durumdan nasibini alamamıştır. E kusursuz diye bir şey yok ne yazık ki. Zaten yersiz külot çizimleri dışında çok şikayetimde yok aslında ehe
Işleyen planlar, işe yaramaz girişimler, kimin gerçekten hangi tarafta yer aldığı gibi senaryo öğeleri bakımından da hiç geride kalmaması ve hatta ihanet noktalarının dinamikliği ile sırf dövüş sahneleriyle değil akıcılığıylada üzerine düşünülmüş, kurgulanmış bir senaryoya sahiptir
Dövüş sahneleri demişken bahsetmezsem olmaz. Dövüşler çok temiz çizilmiş. Yani görüntü ve çizim kalitesi zaten süper ama pek çok shounen gibi mürekkep dökmemesi hemen her karesi anlaşılır dövüş sahneleri sunuyor bize. Bazen açılardan ve tekniklerden kaynaklı anlaşılmayan kareler var-yaşam arzusunu çözmek için 2 kere okumam gerekti- ama bunlar çok nadir. Okurken unutuyorsunuz olduklarını.
Hele hele farklı güç seviyeleri ve/ve ya güç türlerine rağmen benzer tekniklerin oldukça az olması kocaman bir artı
Kısaca bu seri olmuş arkadaşlar. Yani bayağı böyle pişmiş kıvama getirilmiş olmuş yani. Sadece son 10 bölüm kötü o da sırf seri bitecek aceleyle toparlayayım ve açıklamam gereken şeyleri göstereyim diye kötü. Yoksa adam gayet güzel toparlamış bence.
edit: seri hakkında yeni haber var diye girdiyseniz özür dilerim :/
edit2: bir vs konusu açalım veritastan millet merak etsin meşhur olur belki :D

Geçen bunu baştan tekrar okudum, gereksiz etek altı sahneleri hariç büyük keyif aldım. Neden bitirilir böyle bir seri anlamıyorum hala.

Hocam o benim de aklimdaydi:D.Seri sonunda karakterler izolasyon odasinda baya bi egitim yapmislardi ama sonuclarini gorememistik sanirim.Son hallerini degerlendirip bir vs konusu acilsa guzel olur.
siz elektrik kullanan bir rakip bulun ben açarım konuyu :D kimi düşünsem overpower geliyor:/
edit: aklıma gelen en güçsüz elektrik kullanıcısı killua var o bile 50 kiloluk yoyolarla vızır vızır oynuyordu:/

Geçenlerde bitirdim bunu. Bu saatten sonra devam etmez herhalde ama kendi çapında iyi bir seriydi. Hikayesi sağlamdı. Devam etseler daha rahat bir 80 bölüm daha sürerdi ki zaten son 10 bölün bitirme amacı ile çizilip geçilmiş bölümler. Ama sonunu beğendim ben. Havada kalmadı benim açımdan.

Vera ise çok rahat bir şekilde favori kadın karakterlerim arasına girdi. Tutarlı kız neyse o. Bir çizgisi vardı. Baş karakter ise aslında baş karakter olmaması sebebi ile hoşuma gitti. Azıcık daha efendi biri olsa iyi olurdu ama anam için, babam için, kardeşlerim için diyerek değilde sırf dövüşmek için dövüşmesi sebebi ile büyük sempatimi kazandı. Bitirilmeye çalışıldığı için o son bölümlerdeki gereksiz güç değişimini saymıyorum. Onun dışında iyi bir karakterdi.

Aslında güzelce işlenecek daha çok yan karakteri ve hikayesi vardı Yuri-Yıldırım Kaplanı-Alev Ejderi, Hayato, Mu Young-Yuhwa falan daha birçok sanat ve adamları vardı. En çok da şu Mu Young'un natürel dalga'sında aklım kaldı ama kısmet.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık