Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Ulan canim sıkıldı bi bakayim dedim 1 gecede yine tum seriyi bitirdim tam can alici yerde bitmis.Halbuki genelde serilerde en buyuk sıkıntılardan biri ilk sezonun ardindan 2.sezona bagliyamamalari ama bizim seri oylemiydi ordan ne hikayeler donerdi
NOT:Veritas yeniden baslamadi o yuzden bosuna buyuk umitler besleyip bu sayfaya bakmayin

Abi senin tavsiyenle action idols e baslamistim ama onunda son bikac haftadir yeni bolumu cikmiyo odami bitti acaba
Action idols devam etmekte :)

Bir gün buraya, bu konuya biri girecek.

Manga internet üzerinden yayınlanıyor diyecek, yada romanı çıkıyor diyecek yada webtoon u çıkıyor diyecek eninde sonunda birşey diyecekler.
Bende ucuz burbonunu yudumlayıp pis pis sırıtıp ilk bölümden birkez daha okumaya başlayacağım.
Uyuşturu maddelerden uzaklaşmaya çalıştığımda sardığım bir manga/mahwna olarak benim için yeri daha da ayrı.
Çokta önemli değil ne olduğu, baş yapıt değildi hayatın anlamını bulabileceğimiz birşey hiç değildi , ama sanki içinde olan biten herşey arka bahçemde olup bitiyor gibiydi. Dosthane havası olan bir hikayeydi.

Bir gün buraya, bu konuya biri girecek ve bu özel hikaye devam ediyor diyecek . Diyecek, demeli,
Derler..
Bekliyorum..

@Kehribar
Cidden bu serinin yapımcıları ne iş yapıyor acaba şimdi? :D
Yazar Yoon Joon-shik Witchcraft lı bjr mangası vardı ona devam ediyordu en son
Çizerin adını hatırlamıyor oda Alice diye bir mangayı çiziyordu, hikayeci yine bir başkasıydı.
Bi de Berry Star var. Joon-shik e hikayede eşlik eden bir abi oda Witchcraf ta Joon shik le çalışıyordu en son. Kendisinin ayrı bir yada iki mangası olması lazım.

4 sene olmuş vay be konuyu açalı tabirlerim konuşma stilim falan çocukmuşum resmen :) hakikaten özlemişim baya seriyi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık