Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Vera candır ya. Millet değerini bilmiyor güzelim kızın. :(
Beni çok etkiledi Vera. Ben belki bilirsin bir Donuk Tebessümlü Teresa olmasa da ona yakın bir etki bıraktı bende. Güçlü, ne istediğini bilen, bir amaç sahibi, amacı doğrultusunda her şeyi yapan sağlam bir karakterdi. Ağlak ya da mızmız değildi her şeyden öte. Hele o banyoda kendini motive etme sahneleri çok iyiydi. Aslında baş karakter olsa seri onun açısından işlense seveni çok olurdu. İradesi sağlamdı ama baş karakter olmayınca her seride okuyucunun biriken öfkesi birine yönelmeli. O da Vera oluyor ister istemez. Ama ben gerçekten sevdim Vera'yı.

Beni çok etkiledi Vera. Ben belki bilirsin bir Donuk Tebessümlü Teresa olmasa da ona yakın bir etki bıraktı bende. Güçlü, ne istediğini bilen, bir amaç sahibi, amacı doğrultusunda her şeyi yapan sağlam bir karakterdi. Ağlak ya da mızmız değildi her şeyden öte. Hele o banyoda kendini motive etmesi çok iyiydi. Aslında baş karakter olsa seri onun açısından işlense seveni çok olurdu. İradesi sağlamdı ama baş karakter olmayınca her seride okuyucunun biriken öfkesi birine yönelmeli. O da Vera oluyor ister istemez. Ama ben gerçekten sevdim Vera'yı.
Teresa'yı bilmeyen ölsün. :/
Benim de en sevdiğim karakterler Vera ile Gangryoung. İkili arasında yaşanan son savaşı görmeyi o kadar istiyordum ki kısmet olmadı.
Neyse, Vera'yı sebep olduğu ölümlerden dolayı sevmiyorlar ama dediğin gibi seride ne istediğini bilen sayılı karakterlerdendi.
Madoka falan diyorlar da o da bunun ayakçısıydı işte.

Vera'nın nesini sevdiniz ya :( Ablasının da kendisinin de allah belasını versin.

Not: İstediğini bilen denmiş ama Lightining Tiger'dan yüz bulamayan liseli bir fangirl kendisi, Ablası idolünü öldürünce ona bilenmiş işin özü bu. Okuldaki bebeleri de gelenekçilerle bir olup öldürmesi bonus ayrı, Madoka için ayrı nefret edilir.

Son düzenleme:
Ya senede 1 2 diriltiyorlar diyorum acaba devamı mı çıkmış da yazmışlar merakıyla bakıyorum.Sonra yine hüsran :(
seriyi tekrar meşhur etmek lazım. Yabancı sitelerde falan konusunu açmak vs konularını millete dayatmak lazım ünlü karakterlerle. Millet merak edecek ki meşhur olsun devam etsin diyorum bu yüzden kampanya başlattım

#veritasokumayanbanlansın

Geçenlerde bitirdim bunu. Bu saatten sonra devam etmez herhalde ama kendi çapında iyi bir seriydi. Hikayesi sağlamdı. Devam etseler daha rahat bir 80 bölüm daha sürerdi ki zaten son 10 bölün bitirme amacı ile çizilip geçilmiş bölümler. Ama sonunu beğendim ben. Havada kalmadı benim açımdan.

Vera ise çok rahat bir şekilde favori kadın karakterlerim arasına girdi. Tutarlı kız neyse o. Bir çizgisi vardı. Baş karakter ise aslında baş karakter olmaması sebebi ile hoşuma gitti. Azıcık daha efendi biri olsa iyi olurdu ama anam için, babam için, kardeşlerim için diyerek değilde sırf dövüşmek için dövüşmesi sebebi ile büyük sempatimi kazandı. Bitirilmeye çalışıldığı için o son bölümlerdeki gereksiz güç değişimini saymıyorum. Onun dışında iyi bir karakterdi.

Aslında güzelce işlenecek daha çok yan karakteri ve hikayesi vardı Yuri-Yıldırım Kaplanı-Alev Ejderi, Hayato, Mu Young-Yuhwa falan daha birçok sanat ve adamları vardı. En çok da şu Mu Young'un natürel dalga'sında aklım kaldı ama kısmet.
yes bir kişi daha. Tazeyken sorayım ganrgyoung a rakip arıyorum vs tartışması için var mı önerin?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık