Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

korsan-0

veritasın büyütülecek pekbir tarafı yok ilk 3 bölümü cizim konu vs... iyide gerisi aynen bilinen şeyler.
veritası bırakın artık.

@darkspeed Enel vs Gang aç yada yiyorsa Luffy vs Gang aç :D
op evreni veritasa çok gelir:/ ciddi analizde yapayım enel logia zaten gerçi kendine kalp şoku verebilmesi elektrikten olumsuz anlamda da etkilenebileceğini kanıtlıyor-elektrik çarpmadan elektrik şoku uygulanamaz der fizik- yine de bir el thora bakar
luffy zaten elektrikten etkilense dahi kendi G2 hızı yeter bizim oğlana. Haki falan bile gerekmez yani

İlk karşılaşmalarında da bir elektriklenme oldu tabi:oleyo: Yıldırım kaplanı hem bunu yendi hem de Yuri'nin mührünü kaldırdı. İkinci olay ile reddedilince iyice tutuldu adama. Benim dediğim orada aşkta var elbet ama Yıldırım Kaplanını kendine bağlayarak kullanmak esas amaçtı. Tabi gönlü olmasa öyle bir plan yapmazdı. Adamı sevdiği için kullanmak istedi. Bir taşla hem iş meselelerini hem de gönül meselelerini halletmiş olacaktı:D

Gangryong'un rakibi ise açmışsın zaten ama ekstra olarak söyleyeyim. Popüler ve denk olarak FMA'dan buna uygun rakip birçok rakip çıkar. Edowardo Elric, Scar, Albay, Homunculuslar, Binbaşı diğer simyacılar falan... Bunlar bir mangaya göre normal insan sayılabilecek karakterler. Gangryong'a uygunlar güç açısından. Simya süper güç değil.

Ya da Rurouni Kenshin'den Sagara Sanosuke tam bunun gibi bir kalın kafalıdır, Sürekli dövüşmeye yer arar, tam bir ayıdır. Karakterleri benzer ve elektriği saymazsak dövüş tarzları da epey benzerdir.

Son olarak Yıldırım Kaplanı vs Goomoonryong olabilir başka bir konu olarak. Tabi kaplanı az gördük ama Gangryong'tan tahmin edebiliriz.
ben öyle bir hava sezmedim ama:/ belki alışkanlığından bahsediyor olabilirsin. Yetiştirilme tarzının yanında ablasına çok benziyor istemeden öyle bir ruh hali içine girmiştir diyorsun ama dediğim gibi ben öyle bir hava sezmedim

rakip için FMA uygun değil bence çünkü Ki yok. Yani belki Ki yerine simya güçlerini etkiler diyebiliriz o zaman olabilir bak.

Yıldırım Kaplanı vs Goomoonryong u da manga olmadığı ve ya site durağanlaştığı bir dönem açarım ben haber edin ama :D

kör topal

Daha demin bitirdim efsane ya. Breaker yanında halt etmiş. Tabi ikiside sağlam seriler ama belki bunu daha yeni bitirdiğim için daha çok seviyormuşum gibi geliyor :D. Yeniden başlama ihtimali varmı?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık