Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Bende okumadim.Ama sirf veritasi okudugun icin gangryoung reyizi tanimis olmalisin.Rakibi hapla guclenen biri.Bir tur yapay ki de denilebilir.Simdi kalbinin sesini dinle ve oyla su anketi
Ben yarım kalmasına gıcık oldum neredeyse en iyi yerinde yarım bırakmışlar mangayı çok mantıksız olmuş o yüzden okuduğuma pişman oldum.

Bende okumadim.Ama sirf veritasi okudugun icin gangryoung reyizi tanimis olmalisin.Rakibi hapla guclenen biri.Bir tur yapay ki de denilebilir.Simdi kalbinin sesini dinle ve oyla su anketi
Hoaydaaa. La vs konuda da yazmıştım sana, eğer diğer eleman yapay ki aldı dersen ben de Gang hocasının ki sini alarak kendi ki sini saflaştırmayı atladı, hile yaptı falan derim :/ Shiwoon u sevmiyorum bu arada.

Hoaydaaa. La vs konuda da yazmıştım sana, eğer diğer eleman yapay ki aldı dersen ben de Gang hocasının ki sini alarak kendi ki sini saflaştırmayı atladı, hile yaptı falan derim :/ Shiwoon u sevmiyorum bu arada.
Onu hatirliyorumda olsun haci.Hap dedin mi is bitmistir.Babamin oglu olsa affetmem.
#dopingehayir

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık