git vs konusuna oy ver sonra pişman olursun :/Mangayı şimdi bitirdim hiç bir şey anlamadım yarım kalmış, okuduğuma pişman oldum diyebilirim.
http://www.korsanfan.com/konu/ma-gangryong-veritas-vs-shi-woon-yi-the-breaker.4984/
git vs konusuna oy ver sonra pişman olursun :/Mangayı şimdi bitirdim hiç bir şey anlamadım yarım kalmış, okuduğuma pişman oldum diyebilirim.
Diğer mangayı okumadım kigit vs konusuna oy ver sonra pişman olursun :/
http://www.korsanfan.com/konu/ma-gangryong-veritas-vs-shi-woon-yi-the-breaker.4984/
Bende okumadim.Ama sirf veritasi okudugun icin gangryoung reyizi tanimis olmalisin.Rakibi hapla guclenen biri.Bir tur yapay ki de denilebilir.Simdi kalbinin sesini dinle ve oyla su anketiDiğer mangayı okumadım ki![]()
Ben yarım kalmasına gıcık oldum neredeyse en iyi yerinde yarım bırakmışlar mangayı çok mantıksız olmuş o yüzden okuduğuma pişman oldum.Bende okumadim.Ama sirf veritasi okudugun icin gangryoung reyizi tanimis olmalisin.Rakibi hapla guclenen biri.Bir tur yapay ki de denilebilir.Simdi kalbinin sesini dinle ve oyla su anketi
Hoaydaaa. La vs konuda da yazmıştım sana, eğer diğer eleman yapay ki aldı dersen ben de Gang hocasının ki sini alarak kendi ki sini saflaştırmayı atladı, hile yaptı falan derim :/ Shiwoon u sevmiyorum bu arada.Bende okumadim.Ama sirf veritasi okudugun icin gangryoung reyizi tanimis olmalisin.Rakibi hapla guclenen biri.Bir tur yapay ki de denilebilir.Simdi kalbinin sesini dinle ve oyla su anketi
Darkness'dan bu elemanla vs attırabilirsin?kötünün iyisi diyorsun öyle mi :/ peki madem daha iyi bir şey buluncaya kadar idare edelim
berserk okuyorum şu ara başka bir şey okumaya üşendiriyor insanı:/Darkness'dan bu elemanla vs attırabilirsin?
![]()
Onu hatirliyorumda olsun haci.Hap dedin mi is bitmistir.Babamin oglu olsa affetmem.Hoaydaaa. La vs konuda da yazmıştım sana, eğer diğer eleman yapay ki aldı dersen ben de Gang hocasının ki sini alarak kendi ki sini saflaştırmayı atladı, hile yaptı falan derim :/ Shiwoon u sevmiyorum bu arada.
City of Darkness serinin ismi. Chen Luo Jun'da karakterin ismi.berserk okuyorum şu ara başka bir şey okumaya üşendiriyor insanı:/
ismini ver wikisinden bakayım ben
Ben de herif hocasının ki sini almış diyorum. Hap formunda almadı diye mi doping değil bu? Neyse :/Onu hatirliyorumda olsun haci.Hap dedin mi is bitmistir.Babamin oglu olsa affetmem.
#dopingehayir