Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker luffy gear 2 sini sanjinin diable jambe bını bi üst versiyon olarak düşünürsek zoronun kide asura tekniğimidir böyle bir bilgi verildimi verilmediyse sen ne düşünüyorsun
Verilmedi. Dediğin gibi bir üst versiyon olarak adlandırabiliriz.

Smoker tayfada 3 kişi haki biliyor şuan ama Zoro ve Sanji'nin hakileri ne tür bilinmiyor.Biliniyorsa neler bilinmiyorsa ve kendi fikirlerin nelerdir?Yani şimdi Luffy vs Big Mam olsa , Big Mam'ın adamlarından iki tanesi logia türü şeytan meyvesi kullanıyor olsa Sanji ve Zoro'nun zırh hakileri onlara zarar verebilir mi ?(Zırh hakisini biliyorlarsa)
Kenbonshoku Haki olmadığı kesin gibi bir şey. Çünkü neredeyse hiçbir şey sezemiyorlar. Varsa bile çok zayıf. Muhtemelen Busoshoku Haki'ya sahipler. Yine bu türlerin de çok güçlü olduğunu sanmıyorum. Pokemon'un Haki'si ikisinin sahip olduğu Haki'den daha güçlüdür. Verebilirler, ama karşılarındaki Haki savunması yapabiliyorsa, işleri zor.

hocam one piece mangasını internete hayranları mı yüklüyor yoksa telif hakkını ödeyen birileri mi yüklüyor?
Hayranları da yüklüyor, telif hakkı ödeyenler de.

Ben bir bölümü merak ettim, daha doğrusu tam hatırlayamadım şu sinirlenince her yeri yakan adam vardı bir ada da, hangi bölümdü o tekrar izlemek istiyorum orada Luffy'nin elleri yanmadan adamı nasıl dağıttığını hatırlamadım tekrar izlemek istiyorum, sen ateşsen ben de güneşim deyip dağıtmıştı adamı(anime de).
326. bölümden sonrasına bak. Oralarda olması lazım.

1-Brook'a şu deniz taşından yapılan kelepçe takılırsa ne olur?
2-Neden Manga ile Anime arasındaki süre farkının tek nedeni animasyonun daha çok zaman istemesi mi?
1. İki ihtimali var. Ya ölür, kelepçe çıkınca geri dirilir. Ya da ölmez, ama canlılık dışında hiçbir gücünü kullanamaz.
2. Kafa kafaya gitmesi iki taraf için de sıkıntı olur. Acil bir durumda filler sokmak zorunda kalabilirler.

Smoker, Sengoku'nun Buster Call gönderme yetkisi var mıydı?
Adam tüm Denizci güçlerini yönetiyordu. Buster Call gönderme yetkisi olmama ihtimali bile yok.

Güzel bir soru buldum Smoker-san [ %100 öncelik ver :D ]

Enelin 200,000,000 Volts Amaru saldırısında
Enel Yarı Logia Yarı İnsan şekli alıyor. [ Zoan gibi ]

Bu saldırıyı her logia yapabilir mi ?

Not: Yeni Sıralama

Enel - Amiraller - Croco vs... - Caribou :D
Sanmıyorum. Enel'e özel bir şeydir. Değilse bile öyle olmasını isterim.

Ercan abi 3d2y den sonra robin değiştiya bu punk hazar arcında bir değişiklik dahamı yaşadı ? boa hancocka benzemeye başladı çizimlerde ve saç stilleride öyle. Yani 2yden sonra tekrar bir değişikliğemi gidiyor oda yoksa sadece saç stil farkımı. tek robinde öyle.
Her mangakanın karakterleri birbirine benzer. Çizim stilinden dolayı size öyle geliyor. Robin, Hancock'a benziyor. Tashigi, Robin'e benziyor. Shirahoshi, Nami'ye benziyor. Takılmaya değmez.

Hayır. Eğitimleri esnasında yaralandığı için kör oldu sol gözü. 10 sayfa

şimdi zoronun gözükörmü açıklandımı eger öyleyse kötü oldu

bide soru lar ve cevaplarda bb nin jaya luffy in hakisini biliyordu gibi söylendi ben jayada haki falan görmedim benim bi bildigim bb nin imprl down da luffy bb ye vurdugunda g2 ile bb şöyle dedi ....hakiden bile güçlüymüş bu

Pokemon mu :hhh:

Çevap için teşekkürler Smoker-san düşündüğüm gibi olası bir şey amirallerden böyle bir form görmek güzel olur açıkcası. :oleyo2:

Not: Özellikle kizarı enelin attığı yıldırım yumruğu gibi bir lazer saldırısı ABOW :D

Hayır. Eğitimleri esnasında yaralandığı için kör oldu sol gözü. 10 sayfa

şimdi zoronun gözükörmü açıklandımı eger öyleyse kötü oldu

bide soru lar ve cevaplarda bb nin jaya luffy in hakisini biliyordu gibi söylendi ben jayada haki falan görmedim benim bi bildigim bb nin imprl down da luffy bb ye vurdugunda g2 ile bb şöyle dedi ....hakiden bile güçlüymüş bu
Öyle bir bilgi verilmedi, ama sağlam olsa gözü muhtemelen çoktan açılırdı. Yani kör olduğu düşünülüyor.

Jaya'da bilmesi olayı, Impel Down'da ortaya çıktı. Okuduğun çeviri hatalı, çünkü Teach orda "Haki'n son gördüğümden beri güçlenmiş." diyor.

taylanss

Öyle bir bilgi verilmedi, ama sağlam olsa gözü muhtemelen çoktan açılırdı. Yani kör olduğu düşünülüyor.

Jaya'da bilmesi olayı, Impel Down'da ortaya çıktı. Okuduğun çeviri hatalı, çünkü Teach orda "Haki'n son gördüğümden beri güçlenmiş." diyor.
mangekyou sharinganı açmış olabilir mi acaba:hmm:

Şaka bir yana da bence benzer bir olay olabilir kör olduğunu sanmam. Bu arada cevap için arigato Smoker-San.

smoker hiç kral ve mantra hakisini gördüm fakat zırh hakisini görmedim zırh hakisini gösterecek bi video koyarmısın

Not: Soru değiştirilmiştir

Soru: Luffy Hakide ustalaşınca kim haki kullanır kullanmaz gücü kapasitesi [ Haki olarak ] ne kadardır. Anlar oldu.

Soru şu peki BB Luffy'nin hakisine o kadar yorum yapıyor onda haki olması olası değil mi ? [ ki D. olması bile hakisi olduğunu kanıtlar ]

smoker one piece anime haftada 1 bölüm çıkıyor ben 2009 dan beri takip ediyorum 2009dan önce haftada 2-3+ bölüm çıktığı oldumu?ve yılda toplam 56 bölüm bu shin sekaiye ömür yetmez haftadaki sayıyı artırabilme durumu varmı?

bu x-men sence de marvel'da bir bug değilmi? yani en basitinden wolverine gelip spiderman'e yardım ediyor ama spiderman çizgifilmlerinde hiç mutant yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık