Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rayleigh muzayede salonunda olanları nasıl anladı Enelin skypiedeki sesleri duyması gibi ray-sanda k.haki ile olayları sezmiş olabilir mi?

Smoker luffy gear 2 sini sanjinin diable jambe bını bi üst versiyon olarak düşünürsek zoronun kide asura tekniğimidir böyle bir bilgi verildimi verilmediyse sen ne düşünüyorsun

Smoker tayfada 3 kişi haki biliyor şuan ama Zoro ve Sanji'nin hakileri ne tür bilinmiyor.Biliniyorsa neler bilinmiyorsa ve kendi fikirlerin nelerdir?Yani şimdi Luffy vs Big Mam olsa , Big Mam'ın adamlarından iki tanesi logia türü şeytan meyvesi kullanıyor olsa Sanji ve Zoro'nun zırh hakileri onlara zarar verebilir mi ?(Zırh hakisini biliyorlarsa)

taylanss

Ben bir bölümü merak ettim, daha doğrusu tam hatırlayamadım şu sinirlenince her yeri yakan adam vardı bir ada da, hangi bölümdü o tekrar izlemek istiyorum orada Luffy'nin elleri yanmadan adamı nasıl dağıttığını hatırlamadım tekrar izlemek istiyorum, sen ateşsen ben de güneşim deyip dağıtmıştı adamı(anime de).

1-Brook'a şu deniz taşından yapılan kelepçe takılırsa ne olur?
2-Neden Manga ile Anime arasındaki süre farkının tek nedeni animasyonun daha çok zaman istemesi mi?

Güzel bir soru buldum Smoker-san [ %100 öncelik ver :D ]

Enelin 200,000,000 Volts Amaru saldırısında
Enel Yarı Logia Yarı İnsan şekli alıyor. [ Zoan gibi ]

Bu saldırıyı her logia yapabilir mi ?

Not: Yeni Sıralama

Enel - Amiraller - Croco vs... - Caribou :D

Şeytan Meyveleri bir ağaçtan geliyor.Peki bu konu uzaylılara bağlar mı?Çoğu forumda böyle bir soruyla karşılaştım sizinde düşüncenizi merak ettim.
Bağlayabilir. Ay'daki yazıtlara göre hayat önce orda başlamış.

@Smoker yanlışın var galiba Manga'da gördüğün gibi Balık Adam Adası Arc'ında keman çıkartıp shirahoshi'ye saldıracak kişilerin havayı ateş etmesini sağlarken keman ile bişeyler yapıyordu. Ben ondan bahsediyorum.
Kemiklerinin içinde saklayabilir. Şaşırılacak bir şey değil.

Teşekkürler şimdi bir soru daha soracağım.
Hancock meyvesi ile taşa çeviriyor fakat anlamadığım vurursa taşa dönüyor di mi meyvesinin özelliği o.Yani güzellik kavramı dışında?Normal bir adam da yeseydi vurunca birine taşa dönüşecekti yani di mi?Yoksa güzellikle alakası olursa meyvenin anlamı kalmıyor?
Hayır. Karşısındaki kendisinden etkilenmediği sürece taşa dönüştüremez. Meyvenin güzellikle alakası var, çünkü adından da bell, aşk meyvesi.

Smoker tayfadan biri şeytan meyvesi bulsa ve birisi yese kim olsun isterdin ve hangi meyve olsun isterdin ?
Nami'nin uçma yeteneği sağlayan bir meyve yemesini isterdim.

Smoker Shichibukai olmak için korsan olma şartı var mı ?
Gerek yok. Mihawk için ne kadar korsan diyebilirsin? Denizciler için para karşılığı çalışıyorsan, Shichibukai'sin.

Ercan abi 3d2y den sonra robin değiştiya bu punk hazar arcında bir değişiklik dahamı yaşadı ? boa hancocka benzemeye başladı çizimlerde ve saç stilleride öyle. Yani 2yden sonra tekrar bir değişikliğemi gidiyor oda yoksa sadece saç stil farkımı. tek robinde öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık