Zoan dönüşümü kişilere göre değişiklik gösterir mi ? Mesela Sengoku'nun meyvesini Buggy yemiş olsa o kadar büyük boyutlara ulaşabilir mi ? Dönüşümlerde boyut farkı kişini öz fiziksel gücü ile orantılı olabilirmi sence. Mesela Drake'nin meyvesi Sengoku'da olsa o gördüğümüz Altın Buda boyutlarına mı ulaşır ?
Örneğin : Lucci'nin leopar dönüşümünden sonra boyu 4m diyelim. Bu meyveyi Sengoku kullansa yine 4m mi olur ?
Göstermez. Boyutlar daima aynıdır. Mesela Chopper iki yılda oldukça büyümüş. Normal geyik hali, eskisinin iki katı olmasına rağmen diğer dönüşümleri eskisi ile aynı boyutta.
Smoker sence One Piece nasıl sonlanacak.
Zor soru. Cevap verebilmem için enine boyuna düşünüp yazdığım senaryoları birleştirmem gerek.
Kolay gelsin smoker bu Hajimenoippo 2 sezonmu daha fazla çıkarmı baktım başlangıç 1998 yazıyor herhalde bitti ama bana yarım kalmış gibi geldi. Şimdi baktımda Mangafoxta 976. manga bölümüne kadar gelmiş bu manga bölümlerinin türkçeleri mevcutmudur ?
Takip etmediğimden bilmiyorum, ama büyük ihtimal çıkmaz. Mangasının Türkçe'sini bulabilmen de imkansız.
Şimdiden cevap için teşekkürler Smoker.
Sence Hancock'un seviyesi nedir? Malum meyve+haki var. Örneğin 3D2Y den sonra bizim tayfadan kimleri yenebilir? Veyada bildiğimiz kadarı ile yenebilieceği en üst seviyeli kişi kimdir?
Bana göre çok aşırı güçlü bir karakter değil. Çünkü karşısındaki etkilenmeyince meyvesinin fazla bir özelliği kalmıyor. Gerisi de kendi fiziksel ve Haki gücüne bağlı oluyor. Ancak seride açıklanana göre çok güçlü bir karaktermiş. Bizim tayfadan Nami, Sanji, Brook, Chopper ve Usopp'u yenebilir.
Dostum sürekli merak ettiğim birşey var? Umarım cevabını alabilirim. Şimdiden teşekkürler
Brook keman'ı neresinde gizliyor biliyormusun?
Hiçbir yerinde. Sadece kafatasının içerisinde bir ses kadranı var, hepsi o kadar.