Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker san bir kaç sorum olacak
1)Beyazsakal one piece gerçekten var demişti yerini biliyo mu
2)Beyazsakal neden ace i korsanlar kralı yapmak istiyodu açıklandımı bunla ilgili bişey
3)kizaru ışık hızında haraket ediyor değil mi herşeyiyle yumruk atması tekme atması herşeyi ışık hızı eğer böyleyse Rayleigh onunla nasıl kapışabildi. sorularım bunlar şimdiden teşekkürler

abi gene birkaç sorum var

1-) kuma'yı veganpuk sayesindemi dünya hükümetinin kontrolune gecti ve gözleri o yüzdenmi yok

2-) Luffy Monkey D. Dragonun babası olduğunu biliyormu

3-) eğer Ace Gol D. Roger'in oğluysa WB nasıl aceyi tayfasına aldı

4-) Ace'nin kolundaki Asce yazısındaki çarpıyla kapatılan S harfi açıklandımı

5-) bu D. ler özel diyorlar mesela sanji'nin çocuğu olsa adına D. koysa oda özelmi olur

6-) Shanks neden Luffy'i bu kadar seviyor nasıl tanıştılar açıklandımı

cevapların için şimdiden teşekkür ederim
1. Evet. Vegapunk'un yaptığı modifikasyon yüzünden o hale geldi.
2. Biliyor.
3. Ace'in tayfasını dövüşte yendi. Ace'i de tayfasına aldı. Bunda garip bir durum yok.
4. Evet. Çocukken ölen arkadaşı Sabo'nun korsan bayrağı simgesi.
5. Olmaz. Senin özel dediğin Dler, D soyundan gelenler.
6. Kaptanına benzettiği için. Luffy'nin gösterilen geçmişine bakarsan görebilirsin.

smoker senin akıl oyunlarına üzerine kurulu beğendiğin animeler var mı ?(death note ı izledim)
Maalesef anime izlemiyorum.

Clinkx diyince aklıma geldi ne zamandır soracaktım unuttum Smoker senin One Piece,Naruto gibi devam eden bol dövüşlü bir anime veya manga var mı ?
Toriko'yu kesinlikle takip et. Onun haricinde Zetman'da kurgu olarak güzeldir.

http://www.mangareader.net/one-piece/652/10

Burada Pekoms Caribou'nun ödülü için mi 2 milyar diyor. Eğer öyleyse bu nasıl oluyor ?
Çeviri hatası.

smoker san bir kaç sorum olacak
1)Beyazsakal one piece gerçekten var demişti yerini biliyo mu
2)Beyazsakal neden ace i korsanlar kralı yapmak istiyodu açıklandımı bunla ilgili bişey
3)kizaru ışık hızında haraket ediyor değil mi herşeyiyle yumruk atması tekme atması herşeyi ışık hızı eğer böyleyse Rayleigh onunla nasıl kapışabildi. sorularım bunlar şimdiden teşekkürler
1. Roger hazinenin yerini söyleyecekken, ilgilenmediğini belirtiyor. Ama büyük ihtimal biliyordur.
2. Beyazsakal, D sırrını bildiği için, Ace'te de o ışığı gördüğü için onu destekliyordu.
3. Temel olarak ışık hızına çıkabilir. Ama meyvesinin düzensiz bir gücü olduğundan, ışık hızından çok daha düşük seviyelerde güç kullanmak zorunda kalıyor.

son mangada franky laser atınca aklıma geldi. Acaba kaç şişe kola götürüyordur dedim fakat sonra yeni franky de böyle bir sistem var mıydı hatırlamadım. Yani franky eskisi gibi kola ile mi çalışıyor, Oda göstermiş miydi bunu?

son mangada franky laser atınca aklıma geldi. Acaba kaç şişe kola götürüyordur dedim fakat sonra yeni franky de böyle bir sistem var mıydı hatırlamadım. Yani franky eskisi gibi kola ile mi çalışıyor, Oda göstermiş miydi bunu?
Kola kısmını aştığını sanıyorum artık. Büyük bir zayıflıktı o çünkü.

öncelikle geçmiş olsun diyorum bilirim böbrek taşı ağrısınnı az çekmedim :S :'(
benim sorum luffy nin amacıyla iligili "Luffy nin amacı Korsanlar Kralı olmak değil "Denizlerdeki En Özgür Kişi Olmak tı" o kişininde "Korsanlar Kralı" olduğunu düşündüğü için Korsanlar Kralı olmak istemektedir. " yoksa ben mi yanlış anladım Luffy'i. denizlerdeki en özgür kişinin başka biri olduğunu düşünseydi amacı o kişi olmak olurdu bana göre.

İlk sorum Sanji'nin yeni tekniğinin çalışma şekli nasıl yani havayı felan mı tekmeliyor ?
Franky'nin şuan ki hali bi pacifista kadar olmuşmudur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık