Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoan dönüşümü kişilere göre değişiklik gösterir mi ? Mesela Sengoku'nun meyvesini Buggy yemiş olsa o kadar büyük boyutlara ulaşabilir mi ? Dönüşümlerde boyut farkı kişini öz fiziksel gücü ile orantılı olabilirmi sence. Mesela Drake'nin meyvesi Sengoku'da olsa o gördüğümüz Altın Buda boyutlarına mı ulaşır ?

Örneğin : Lucci'nin leopar dönüşümünden sonra boyu 4m diyelim. Bu meyveyi Sengoku kullansa yine 4m mi olur ?
Göstermez. Boyutlar daima aynıdır. Mesela Chopper iki yılda oldukça büyümüş. Normal geyik hali, eskisinin iki katı olmasına rağmen diğer dönüşümleri eskisi ile aynı boyutta.

Smoker sence One Piece nasıl sonlanacak.
Zor soru. Cevap verebilmem için enine boyuna düşünüp yazdığım senaryoları birleştirmem gerek.

Kolay gelsin smoker bu Hajimenoippo 2 sezonmu daha fazla çıkarmı baktım başlangıç 1998 yazıyor herhalde bitti ama bana yarım kalmış gibi geldi. Şimdi baktımda Mangafoxta 976. manga bölümüne kadar gelmiş bu manga bölümlerinin türkçeleri mevcutmudur ?
Takip etmediğimden bilmiyorum, ama büyük ihtimal çıkmaz. Mangasının Türkçe'sini bulabilmen de imkansız.

Şimdiden cevap için teşekkürler Smoker.
Sence Hancock'un seviyesi nedir? Malum meyve+haki var. Örneğin 3D2Y den sonra bizim tayfadan kimleri yenebilir? Veyada bildiğimiz kadarı ile yenebilieceği en üst seviyeli kişi kimdir?
Bana göre çok aşırı güçlü bir karakter değil. Çünkü karşısındaki etkilenmeyince meyvesinin fazla bir özelliği kalmıyor. Gerisi de kendi fiziksel ve Haki gücüne bağlı oluyor. Ancak seride açıklanana göre çok güçlü bir karaktermiş. Bizim tayfadan Nami, Sanji, Brook, Chopper ve Usopp'u yenebilir.

Dostum sürekli merak ettiğim birşey var? Umarım cevabını alabilirim. Şimdiden teşekkürler
Brook keman'ı neresinde gizliyor biliyormusun?
Hiçbir yerinde. Sadece kafatasının içerisinde bir ses kadranı var, hepsi o kadar.

Bana göre çok aşırı güçlü bir karakter değil. Çünkü karşısındaki etkilenmeyince meyvesinin fazla bir özelliği kalmıyor. Gerisi de kendi fiziksel ve Haki gücüne bağlı oluyor. Ancak seride açıklanana göre çok güçlü bir karaktermiş. Bizim tayfadan Nami, Sanji, Brook, Chopper ve Usopp'u yenebilir.
smoker san sanji yi kadın hayrını olduğu için mi yoksa gerçekten gücüylemi yener gücüyle yenerde 2y öncekimi sonrakimi

smoker san sanji yi kadın hayrını olduğu için mi yoksa gerçekten gücüylemi yener gücüyle yenerde 2y öncekimi sonrakimi
Sanji'den kadından etkilenme özelliğini çıkarırsan, Hancock'un meyvesi bir işe yaramıyor. Her şeyleri ile dövüştürüyorum. Sanji katiyen bir kadına vurmadığından, baştan kaybediyor dövüşü.

Law kestiği / parçaladığı kişileri en fazla ne kadar parçalayabilir sence ?

Kid'in etki edebileceği metalin büyüklüğü önemli midir ? Sınırı var mıdır yani ?

Ve son olarak biliyorsun ki Smoker uçabiliyor dumana dönüşüp.Peki bile bile mi uçup gitmiyor istediği yere yoksa sınırı var mı uçmasının ?

1-Luffy-Law hangi yonkouya girecekler sence?Law'ın tayfası yok eğer katledilmişse Kaido olabilir sanki,Big Mam olursa da çok basit olur gibi geliyor bana zaten Luffy savaş açmıştı.Ama Luffy'nin gülümsemesi Big Mam'ı işaret etti gibi.Law birinden kaçıyormuş bu da Teach'i işaret etti ama Luffy ile aralarında özel bir durum var ve Luffy adını duyunca gülümser mi o da var.Shanks'a gelince Luffy ile sözleri var ve Law ile ilişkisini kuramadım.Tayfasının olmaması ve Law'ın birinden kaçmasıyla Shanks ilişkisiz gibi.Ve Law'ın Luffy ile ilişkisini bildiği Shanks'ın saldıracağımz yonkou Shanks demesi biraz garip kaçar değil mi?Shank en uzak ihtimal gibi ama Oda en uzak ihtimali karşımıza koyabilir.Bana en mantıklısı Kaido gibi geldi.
2-Law tayfaya ihanet edecek gibi.Üstünde çok duruldu.Fakat tayfasının ortada olmaması ve sanki bu ihanet mevzusu falan tayfaya katılacakmış gibi geldi bana.Fikrin nedir bu konuda?Tamam o da bir supernova ve kaptan ama yani Franky de birilerinin başıydı,Zoro tek takılan kimseyi takmayan bir adamdı Law da etkilenebilir Luffy'den?
1. Bana göre o kişi Shanks. Kafamdaki senaryoya göre o olması en makul seçenek. Söz olayına katılmıyorum. Luffy, onunkindan daha güçlü bir tayfa bulana kadar karşısına çıkmayacağını söylemedi, Shanks'te "Büyük bir korsan olduğunda şapkayı bana geri verirsin." dedi. Bu onların görüşemeyecekleri manasına gelmez. Zaten Luffy, Shanks'ı görmek istediğinden bu teklifi kabul etti bana göre.
2. İlla ki etkilenir, ancak tayfaya katılacak bir adam değil. Chopper'ı kafaya bağlama mevzusunda bunu açıkça gördük, büyük absürtlüklere katlanamayacak bir tip. Ben de ihanet edeceğini düşünüyorum. Bugün Caesar Clown'u satan, yarın bizim tayfayı da satar.

Law kestiği / parçaladığı kişileri en fazla ne kadar parçalayabilir sence ?

Kid'in etki edebileceği metalin büyüklüğü önemli midir ? Sınırı var mıdır yani ?

Ve son olarak biliyorsun ki Smoker uçabiliyor dumana dönüşüp.Peki bile bile mi uçup gitmiyor istediği yere yoksa sınırı var mı uçmasının ?
1. İstediği kadar.
2. Önemlidir. Sınırsız metal gücü olan Magneto bile, aşırı büyüklüğe sahip şeyleri kontrol etmekte zorlanıyordu.
3. Uçtuğunu sadece animede gördük. Mangada sadece çok hızlı hareket ediyor. Zaten havadan hafif olduğu için istediği gibi süzülebiliyor. Meyvesinin bulut özelliği de var üstelik. Uçup gitme olayı hakkında konuşmak için henüz erken, tüm güçlerini görmedik. Onun haricinde motoru her türlü işini görür, suyun üzerinde bile gidebiliyor sonuçta.

Rurouni Kenshin

Şeytan Meyveleri bir ağaçtan geliyor.Peki bu konu uzaylılara bağlar mı?Çoğu forumda böyle bir soruyla karşılaştım sizinde düşüncenizi merak ettim.

one piece Toplam kaç bölüm olduğu konusunda bir bilginiz var mı çok merak ediyorum kendimce arşivini yapıyorum sürekli satın alıyorum fakat bölümlerin sonu gelmiyo :) gelsinde istemiyoruz o ayrı bi konu ama toplam kaç bölüm merak ediyorum.
Anime olarak 551 bölüm çıktı manga olarak da 670 bölüm çıktı. Her hafta yeni bölümler çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık