Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey D. Zoro

Enel mi daha hızlı Kizaru mu niye sordum çünkü enelinki yıldırım yıldırımda ışık aynı hızda olmazlar mı ??

11-Luffy marineforda bu gücü bilerek gitseydi akainuyu ace i öldürmeden bir anlık fln durdurabilirmiydi

4-hani sen Raftel'den önceki adaya gelsen, Raftel'i hiç görmeden diğer uçtan çıkıp gidersin.Ya one piece dünyası yuvarlak desek red linedan girmesek ters dolanıp dünyanın diğer ucundan bir şekilde geçtik yeni dünyanın sonunda olmazmıyız
1. Durdururdu.
2. Olursun, ama bir işine yaramaz.

Ne zamandır soracaktım unutuyordum. Şimdi bi konuda gördüm geldi aklıma.
BB'nin Kara Delik saldırısının sınırı var mı? Yani sonsuz madde çekebiliyor mu?
Yüksek olasılık, çekebiliyor.

Enel mi daha hızlı Kizaru mu niye sordum çünkü enelinki yıldırım yıldırımda ışık aynı hızda olmazlar mı ??
Kizaru daha hızlı.

Monkey D. Zoro

smoker episode 0 da gösterio garp terfiyi reddediyo koramiral ama rütbeye bakıp aldanmamalıyız amirallerden hangilerini devirebilirdi sence gençken ?

Manga takip etmeyenler bu soruya BAKMASIN sonra nede söylemedin felan gibi şikayetler olmasın şimdiden diyorum Smoker-san sorum şu
ben manga anime ilişkisini anlamadım mangada law shichibukai olmuştu animede olmadı ilerdemi olcak yoksa olmayacakmı?

keanexl

bu en büyüklerin savaşından sonragösterilen 5(?) kişinin isimlerini bilen varmı acaba? Luffy'nin marine ford a çıkartma yaptığı bölümlerde gösterilmişti.

smoker son mangada law smoker luffy robin Kairousekiden yapılmış kafes içindeydi law rom açsa romu kafesin dışına çıkabilir mi birde Kairouseki kesilebilir mi yada darbe ile kırılabilir mi

Tren ile Enies Lobby'e giderken, Zoro bir kılıç ustasını kesiyordu, keserkende sol gözü kırmızı bir şekilde parlıyordu. Onun ne olduğu açıklandı mı? Şuan gözünün kapalı olması ile o zaman ki durum aynı sebepten olabilir mi?

kairouseki ile meyve kullanıcısı temas ettiğinde meyve kullanıcısı gücünü kullanamıyor kafesin içinde ise temas etmedikleri zaman herhangi bir sorun olmuyor
kardeş o zaman kafese koymalarının anlamı kalmazki bir bölümde crocodile bizimkileri koymuştu kafese smoker'de dahil kimse kullanamıyordu şeytan meyvesini

Smoker Diğer sorum şu şeytan meyvesi kitabını kimler okumuştur bilinen ? (ben birkaç kişi okudu diye biliyorum ondan sordum)

Monkey D. Zoro

yine benim smokersan :)
1-wb vs roger denk dendi ama wbnin güç hırsı yoktu tek istediği bir aileye sahip olmaktı.ben rogercıyım çünkü
ne derlerse desinler roger kral olmuş bir adamdır roger diyorum ben.
2-Amirallerin haki savunması var, roger kendi hakisiyle bu savunmayı kırabilir mi ?
3-Rayleigh'in luffye hakiyi öğrettiği bölüm animatör uydurmasımı yok sa mangada varmı varsa kaçıncı bölüm.
4-Haki savunması yeni bir haki türü mü yoksa amirallerin tek bir haki üzerinde(zırh)durarak o hakinin sınırına ulaşmaları mı ?
5-akainu elini aceden çkardıktan sonra ace neden yenilemedi kendini.
6-ya garp=roger dendi sengoku+garp shikiyi zor yendiler nasıl iş bu shiki rogerdan güçlümü yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık