öncelikle geçmiş olsun diyorum bilirim böbrek taşı ağrısınnı az çekmedim :S :'(
benim sorum luffy nin amacıyla iligili "Luffy nin amacı Korsanlar Kralı olmak değil "Denizlerdeki En Özgür Kişi Olmak tı" o kişininde "Korsanlar Kralı" olduğunu düşündüğü için Korsanlar Kralı olmak istemektedir. " yoksa ben mi yanlış anladım Luffy'i. denizlerdeki en özgür kişinin başka biri olduğunu düşünseydi amacı o kişi olmak olurdu bana göre.
Büyük ihtimalle. Çünkü mevki falan kovalamıyor, canının istediğini yapıyor.
Yonkoular grupmu yoksa onlara verilen isimmi
Grup.
smokersan haki hıza etki ediyormu yani hızı artırıyor mu ?
Öyle bir bilgi verilmedi, ama ihtimali yok değil.
İlk sorum Sanji'nin yeni tekniğinin çalışma şekli nasıl yani havayı felan mı tekmeliyor ?
Franky'nin şuan ki hali bi pacifista kadar olmuşmudur ?
Aynen. Yüksek hıza çıkınca havada koşabiliyor.
Geçmiştir. Ama eski modelleri.
Smoker , Rayleigh kutsal ejderlerin köle satın almak için geldikleri yerde yani insan pazarında yakalanmıştı ve yakalananlara bir kelepçe takıyorlardı.Rayleigh bunu çıkardı haki olduğunu sanıyorum öyle mi gerçekten? Eğer hakiyse deniztaşı ile kelepçelenmiş bir meyve sahibi haki ile de bunu çıkartabilir mi ?
Busoshoky Haki kullanarak patlamanın yönünü değiştirdi. Muhtemelen yapar ama burda önemli olan deniz taşının yoğunluk seviyesi. Eğer normalde fazla ise, yapamaz.
hacu burda Luffy Kairoseki uçlu jutteye yumruk atarak engelliyormu ? tam seçemedim ben bişi anlamadım resimden.
Evet. Elleriyle karşılıyor.
Smoker sence buggy kesilebilir mi?Hakiyle yapılan bir vuruş olsa bile adamın meyve özelliğinden dolayı kesilemeyeceğini düşünüyorum ben.Konu hakkındaki fikrini sormak isterim şimdiden teşekkürler.
Kesilebilir. Meyvesi kılıç darbesini alınca otomatik olarak kesiliyor. Haki yüklü bir kılıç bölgedeki meyve aktivitesini sonlandıracağı için, meyve kesme saldırısını algılayamaz.
Serinin yazarı Eichiro Oda'ya ait demek.
bir sorum daha var smoker
Luffy Gol D Rogerın oglu olabilirmi Garp-san ace ile luffy i değiştirmiş olabilirmi?luffynın ıman gucu seytanın kanından olması mı?
Olamaz.
vegapunk denizciler adına kendi isteğiyle mi çalışıyor yoksa zorla mı tutuluyor bilgi var mı??
Bilinmiyor. Ama büyük ihtimal kendi isteği ile tutuluyor.