bence zoro alır. ama su acıdanda bakmak lazım. 400 milyonu, marinefordda houshoku salıp, luffy amiralleri bile soka ugrattıktan sonra verdiler. yani aynı potansiyeldeki adam, her zaman kaybeder garantisi verilemez.Şimdi 2 sene önceki 400 milyonluk Luffy mi alır şu anki Zoro mu? Plz.
ben genellikle luffy vs zoro gibi konulara girmiyorum. çünkü o zaman kendime kızıyorum. zoro kazansın istiyorum

zoro, hawkinsi yenebilirmi ? evet yenebilir. ama hawkins zoroyu yenebilirmi diye hawkins fanları sorsa, ee onlarada evet derim. sonucta zoro kılıc teknigi ögrendi, busoshoku ögrendi. peki bir nova kaptanı olarak law ne kadar gelişmiş ? e.oda ona haki vermiş, onun meyveside almıs yürümüş. peki hawkins meyvesinin ne sınırını gördük ? yok birsey görmedik... yani dedigim gibi hawkins su an az daha öndedir gibi düşünüyor hissediyorum. hem biri ooo süperdi, böyle oldu, ulan alayını yener bunlarını ben cok gördüm bu forumda... skypiedan beride günceldeyim kendimde bunu cok yaptım

hawkins gösterilmedigi ve zoro son show yapan oldugu için, ee haliylen fanları zoroya güveniyorlar, bense ortayı bulmaya calısıyorum. mesela kim burada diyebilirki zoro g4 luffyi yener , yada doflamingoyu yener ? diyemez çünkü onlarda show yaptı

ama hawkinsi, apooyu, hatta hayal gücün genişse kiddi bile zoroya yendirebilirsin. bahsettigim o. aynısı akainu ve wbylede yasanıyor gecen onuda yazdım. yoksa yazdıgımdan anladıgın bana sordugun seyse, evet bencede zoro 2 yıl önceki luffyi yener. ama biri gelip bana derse, luffy zoroyu öldürürmü ? evet yanında götürebilir ihtimal dahilinde derim. sonucta herkesin fikrinede saygı duyarım