Bence Hawkins'i Zoro'nun kefesine bile koymuyorum, Sanji ile eşit demedim. Hawkins'in Kaptan olması yada ödülünün o kadar yüksek olması bir şey değiştirmez Sanji veya Zoro'ya.Sanji Zoro ile eşit güçte değil miydi zaten![]()
İleri görüşlü bi mod bu sözden sonra Sanji'yi tartışmaya katan olursa banlanızı reca ediyorum.Şimdiden uyarayım, iki üstteki yorum üzerine sakın olası bi' Zoro ve Sanji karşılaştırmasına girmeyin lütfen. Girecekseniz "Genel Tartışma"ya.
Pica daha önce ne yapmışta bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Vergo gibi Haki'sini mi övdüler, yoksa Smoker ile Sanji'yi dövmeyi mi başarmış, yoksa ikiside full Haki bedeni yaptı diye aynı güçteler mi zannediyorsun.Hawkins'in önüne koy Full Hakili Pica'yı ne olduğu anlaşılır.
Daha fazla elimi yormak istemiyorum bu konu altında.Pica daha önce ne yapmışta bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Vergo gibi Haki'sini mi övdüler, yoksa Smoker ile Sanji'yi dövmeyi mi başarmış, yoksa ikiside full Haki bedeni yaptı diye aynı güçteler mi zannediyorsun.
Sana kalsa Tobi Danzou'ydu Mehmet senin analizlerine,teorilerine inanacak kadar saf değiliz.Sen Hawkins alır diyorsan Zoro alır kesin.Biir şeyden değilde son 20 yorum üzerine, yarın her bir yorumun ss'ni alıp arşivleyeceğim. Bilen bilir, arşivlerim sağlamdır. Zamanı geldiğinde bu forumda olmayın. Açık net söylüyorum. Baktınız manga-ka Hawkins'i gösteriyor, kaçın beyler.
En aından özgün teorim vardı. Velhasıl Tobi çıkmasından daha mantıklıydı.Sana kalsa Tobi Danzou'ydu Mehmet senin analizlerine,teorilerine inanacak kadar saf değiliz.Sen Hawkins alır diyorsan Zoro alır kesin.
Oha mantıklı Zoro fanı. Hoşgeldin, efsane.forumda yeni olarak zoro mevzusunda forum takılıp kalıyor bir grup var ki; ooo bak nasıl ezdim zoroyu, bunların hepsi fan deyip hem serinin en sevilen adamlarından birini ezip ve karşıdakinin düşüncesini hiçe sayıp bunların hepsi fanlıktan diye sağlıksız bi anlayış var.
diğer yandan bu yukardaki arkadaşları kışkırtıcı nitelikte zoroyu olduğu yerden alıp daha bi üst seviyeye koyan yorumlarda var.
hal böyleyken tartışma kitleniyor ve kimse için sağlıklı bir çıkarım yapma olasılığı kalmıyor. tartışma uzadıkça da iyice kutuplaşıp iki taraf da birbirinden manasız yorumlar ortaya atıyor çünkü kimsenin fikrinde yaklaşımında gram değişme olmuyor.
konuya da gelince hawkins ile ilğili değerlendirme yapmamıza yetecek kadar veri yok elimizde zoro diyen de hawkins diyen de bi tahminde bulunmuş olacaktır.