Ee 2 bebek gitti? :/ Hawkins ayakta? :/ :/ :/ :/Sanzen Sekai falan girmiyorum.
1 shishi son son + dai shin kan aklını alır hawkinsin
HoşbuldukOha mantıklı Zoro fanı. Hoşgeldin, efsane.
Ben Nickimdende anlaşılacağı üzere Roronoa Zoro-Kami-Sama'nın fanlarının lideriyim. Bana sempai diyeceksin.Hoşbuldukbir zoro fanı olarak epey eğlenceli bi forum tatlı didişmeleri okurken kahkaha atıyorum bazen fandaşlarımın zoroyu savunurken ki çırpınışları diğer arkadaşların anti zoro yorumları bir kısmınında özellikle kışkırtmak ve gıcık etmek için atıldığına inanıyorum galiba onalarda epey keyf alıyorlar
![]()
Ben Nickimdende anlaşılacağı üzere Roronoa Zoro-Kami-Sama'nın fanlarının lideriyim. Bana sempai diyeceksin.
Ben Nickimdende anlaşılacağı üzere Roronoa Zoro-Kami-Sama'nın fanlarının lideriyim. Bana sempai diyeceksin.
Bir böyle fan var.forumda yeni olarak zoro mevzusunda forum takılıp kalıyor bir grup var ki; ooo bak nasıl ezdim zoroyu, bunların hepsi fan deyip hem serinin en sevilen adamlarından birini ezip ve karşıdakinin düşüncesini hiçe sayıp bunların hepsi fanlıktan diye sağlıksız bi anlayış var.
diğer yandan bu yukardaki arkadaşları kışkırtıcı nitelikte zoroyu olduğu yerden alıp daha bi üst seviyeye koyan yorumlarda var.
hal böyleyken tartışma kitleniyor ve kimse için sağlıklı bir çıkarım yapma olasılığı kalmıyor. tartışma uzadıkça da iyice kutuplaşıp iki taraf da birbirinden manasız yorumlar ortaya atıyor çünkü kimsenin fikrinde yaklaşımında gram değişme olmuyor.
konuya da gelince hawkins ile ilğili değerlendirme yapmamıza yetecek kadar veri yok elimizde zoro diyen de hawkins diyen de bi tahminde bulunmuş olacaktır.
Birde böyle fan var. Bunlar Allahın lütfu buda belası der gibi ard arda yorum atmışlar sankiSanzen Sekai falan girmiyorum.
1 shishi son son + dai shin kan aklını alır hawkinsin
fandaşım youtube dan ard arda zoro videosu izleyip gelip direk yorum yapmışsa olabilir ben o videoları izleyip evde 3 sopayla (biri ağzımda) ordan ordan koşusturduğum olmuştur yani çok görmemek gerekBirde böyle fan var. Bunlar Allahın lütfu buda belası der gibi ard arda yorum atmışlar sanki.