Karıştırmış olmayasın, Luffy tayfanın kaptanı, Zoro ise tayfanın bir elemanı. Law ile Luffy denk durumda, Zoro değil.
Denk derken?

Karıştırmış olmayasın, Luffy tayfanın kaptanı, Zoro ise tayfanın bir elemanı. Law ile Luffy denk durumda, Zoro değil.
Denk derken?
Zoro kaptanına denk bir kılıç ustası değil miydi databookta yazıyordu ya hani.Karıştırmış olmayasın, Luffy tayfanın kaptanı, Zoro ise tayfanın bir elemanı. Law ile Luffy denk durumda, Zoro değil.
Dayanamadım yine.Gırgırına gırgırına hemen de nasıl üstüme geliyorlar.
Aynı databook'ta Sabo öldü yazıyordu. He de geç.Zoro kaptanına denk bir kılıç ustası değil miydi databookta yazıyordu ya hani.![]()
87899. Olacak. 2 taneyi saymayı unutmuşsun.Masumca yazdığım mesaj 87896 kere tartışılan konuyu 87897 ye taşıyacak galiba![]()
Allah Allah, ben niye hatırlamıyorum. Hafızam da baya iyidir.Luffy'le Zoro denk hatta dövüşürseler Zoro kazanırolmamış bişeyden bahsetmiyorum bu arada
![]()
Zoro gitsin kendine tayfa kursun, arc boss'larını da kendisi yensin, herkes kurtulsun şu dertten, bu olmayacağına göre halen niye zorluyorsunuz...Luffy'le Zoro denk hatta dövüşürseler Zoro kazanırolmamış bişeyden bahsetmiyorum bu arada
![]()
Şimdi biri çıkıp orada Zoro Luffy ile sırt sırta dövüşebilecek savaş ruhuna sahiptir yazıyor aslında dese tam olacak işte.Zoro kaptanına denk bir kılıç ustası değil miydi databookta yazıyordu ya hani.![]()
Bir böyle fan var.
Birde böyle fan var. Bunlar Allahın lütfu buda belası der gibi ard arda yorum atmışlar sanki.
O zaman daha güçlü de ? Niye Luffy'e denk.?Luffy'le Zoro denk hatta dövüşürseler Zoro kazanırolmamış bişeyden bahsetmiyorum bu arada
![]()