Sen maymun seversinTabi ki. Maymun o. Zoro ise Kami.

Sen maymun seversinTabi ki. Maymun o. Zoro ise Kami.
O ne demek Tovbe estagfirullah :/Sen maymun seversin![]()
Denk karekterler arasında geçen dövüşlerde galip çıkabiliyor değil mi ? atıyorum biri 100 diğer 99'sa 100 daha güçlüdür demekten iki karekter denktir demeyi tercih ediyorumO zaman daha güçlü de ? Niye Luffy'e denk.?Eğer yenebilecekse neden daha güçlü diyemiyorsunuz. Ama net bir şekilde ben Luffy daha güçlü diyebiliyorum.
![]()
Dediklerine katılıyorum. Ama bence Zoro ve Luffy'nin güçleri arasındaki fark belli edilmiştir. Eski bölümleri de okuyorum şu an yeniden. Bir çok defa belli edildi. Bu arc da bile belli edildi. Zoro'nun kendisi dedi bunu. Yani bence seride ki en net şeylerden biri de bu.Denk karekterler arasında geçen dövüşlerde galip çıkabiliyor değil mi ? atıyorum biri 100 diğer 99'sa 100 daha güçlüdür demekten iki karekter denktir demeyi tercih ediyorumKonuyla alakası yok uzatmayalım
Hawkins Zoro'ya denk bi karekter şuan, bir tık bile üstün değil bunun yanında Zoro veya Luffy gibi karekterler dövüştüklerinde kendilerinden 1-2 kademe üst karekterleri bile dövüş esnasında potansiyellerini geçerek yenebilecek tipler bana göre, sonuç olarak Zoro Hawkins'i yener ama bu düşünce yada tersi düşünce tamamen bi varsayım olur Hawkins'in gücü neredeyse hiç Zoro'nun gücünün sadece bi kısmını gördük![]()
Aralarında fark var, Luffy daha güçlüdur demek hiçbir zaman bana mantıksız gelmemiştir bir yerde bütün bunlar seriyi yorumlama biçimiyle alaka ve zaten tutarlı bi yorum amma bana göre öyle değil(Daha güçlü değil) sonuçta işin bana göresini de başkaları belirlemesin bi zahmetDediklerine katılıyorum. Ama bence Zoro ve Luffy'nin güçleri arasındaki fark belli edilmiştir. Eski bölümleri de okuyorum şu an yeniden. Bir çok defa belli edildi. Bu arc da bile belli edildi. Zoro'nun kendisi dedi bunu. Yani bence seride ki en net şeylerden biri de bu.
Hawkins konusunda ben Zoro'nun zaten yenebileceğini düşünüyorum.
2.satır ile alakalı bir şey demiyorum zaten. Dediğin tarzda da düşünmüyorum. Law'ı dengi bekliyordum. Ama Law ile arasında da güç farkı var net olarak. O yüzden Law'dan aşağı gördüğüm Hawkins'i zaten olaya katmıyorum. Bence Supernovalar içinde bir tek Kid denk olabilir Luffy ile.Aralarında fark var, Luffy daha güçlüdur demek hiçbir zaman bana mantıksız gelmemiştir bir yerde bütün bunlar seriyi yorumlama biçimiyle alaka ve zaten tutarlı bi yorum amma bana göre öyle değil(Daha güçlü değil) sonuçta işin bana göresini de başkaları belirlemesin bi zahmet
Luffy zaten Hawkins'in Law'ın üstünde burda Zoro Hawkins'i yener demek Zoro'yu Luffy'e yaklaştırmıyor bilebu iki karekerden(Zoro-Hawkins) birinin diğerini yenmesi ne abartı olur nede yerme en fazla olabilecek şeylerden biri gerçekleşmiştir denir.