Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Şimdi 2 sene önceki 400 milyonluk Luffy mi alır şu anki Zoro mu? Plz.
bence zoro alır. ama su acıdanda bakmak lazım. 400 milyonu, marinefordda houshoku salıp, luffy amiralleri bile soka ugrattıktan sonra verdiler. yani aynı potansiyeldeki adam, her zaman kaybeder garantisi verilemez.

ben genellikle luffy vs zoro gibi konulara girmiyorum. çünkü o zaman kendime kızıyorum. zoro kazansın istiyorum :D ve farkediyorumki aslında bu eziklik gibi birsey. direk luffyi savunsam, kafam rahat olucak. böyle oluncada canım sıkılıyor. o yüzden forumun ilk üye oldugum zamanından sonra,(ilk basta biraz fandım :D ) agırlıkla ne gördüysem ve ne düşünüyorsam onu söylemeye özen gösterdim ;)

zoro, hawkinsi yenebilirmi ? evet yenebilir. ama hawkins zoroyu yenebilirmi diye hawkins fanları sorsa, ee onlarada evet derim. sonucta zoro kılıc teknigi ögrendi, busoshoku ögrendi. peki bir nova kaptanı olarak law ne kadar gelişmiş ? e.oda ona haki vermiş, onun meyveside almıs yürümüş. peki hawkins meyvesinin ne sınırını gördük ? yok birsey görmedik... yani dedigim gibi hawkins su an az daha öndedir gibi düşünüyor hissediyorum. hem biri ooo süperdi, böyle oldu, ulan alayını yener bunlarını ben cok gördüm bu forumda... skypiedan beride günceldeyim kendimde bunu cok yaptım :D

hawkins gösterilmedigi ve zoro son show yapan oldugu için, ee haliylen fanları zoroya güveniyorlar, bense ortayı bulmaya calısıyorum. mesela kim burada diyebilirki zoro g4 luffyi yener , yada doflamingoyu yener ? diyemez çünkü onlarda show yaptı ;)

ama hawkinsi, apooyu, hatta hayal gücün genişse kiddi bile zoroya yendirebilirsin. bahsettigim o. aynısı akainu ve wbylede yasanıyor gecen onuda yazdım. yoksa yazdıgımdan anladıgın bana sordugun seyse, evet bencede zoro 2 yıl önceki luffyi yener. ama biri gelip bana derse, luffy zoroyu öldürürmü ? evet yanında götürebilir ihtimal dahilinde derim. sonucta herkesin fikrinede saygı duyarım ;)

@playhunter_43

Hawkins'i tam olarak hangi karakter gibi görüyorsun. Mesela, Pica gibi rahatça dövebileceğini mi düşünüyorsun Zoro'nun.

Bu adam zaman atlaması öncesi Kizaru'nun saldırılarından kalkıp, Kizaru'ya saldırmaya yeltenen bir adam. Killer'ın güç olarak beğendiği bir adam ki Apoo ile beraber kendi kaptanına denk görüyor ve bunları ittifak olsunlar diye topluyor, burada kesin olan bir şey var ki Hawkins, Apoo ve Kid kadar kuvvetli bir karakter, mangaka bu şekilde ittifak olsunlar diye toplamış bu karakterleri.

Law, şuanda Zoro'dan güçlü bir karakter. Ve sen diyorsan ki Kid, bir Law kadar bile yoktur, bu senin görüşün derim ama asla katılmam.
Kid ve Law ile eşleştirmedim ben Zoro'yu. Ancak Hawkins gözümde olağanüstü bi karakter değil, yani korkulacak yada çekinilecek bi karakter olamaz.

Roronoa Zoro

Daha Hawkins hakkında hiç bir şey bilmeden, Zoro'yu her konuda Hawkins'ten üstün gören beyinleri sorgulayamıyorum bile. Allah başka dert vermesin. Geçmiş olsun. Ne diyeyim.
Yazık la, durumunuzu bilmiyordum beyler kusura bakmayın. Bende sert konuştum.

Şu yorumu ve kendi yorumları kayıt edeyimde, Manga-ka ODA bize gösterirse o günleri ilerleyen zamanlarda Hawkins'i bu yorumları arkadaşlara gösteririz :)
Hayır, Hawkins yener dersin de kaptansa yener demenin mantığı nerde ? Ya da mantıklı herhangi bir şey söylemeden Hawkins yener demenin ?

Al bunları burdan alllll :)

Sakla samanı, gelir Hawkins'in zamanı ;)

Birebir dövüşmemiş olsa bile zaten bunlar diğer novalardan daha fazla tecrübeye sahiptirler. En azından o zamana kadar 2 tane amiralin gücünü ilk elden gördüler. Shibukailer'i indirdiler. Yani diğer novalar da bir sürü şey yapmış olsalar da bizimkiler daha elit kişilerle karşılaştılar. O yüzden tecrübe pek fark etmezdi. Onların eksiklikleri NW'de ayakta kalacak güçtü. Bunu da öğrendiler. Mihawk şunu böyle yap dese bile yeter bence. Çünkü Zoro'nun teknik ya da fiziksel güç bakımından pek eksiği yoktu. Kendini geliştirmek için de kılıcın yolunu ve hakiyi öğrenmesi gerekiyordu. Bunu da yeterince öğretmiş zaten.
Bilmiyorum, belki de yanılıyorum bu konuda. Haklı da olabilirsin. Ancak diğer dediklerim hala geçerli :(

@Fleet Admiral Sakazuki

Yok öyle romantik şeyler Zoro'yu bozar zaten :D Ben sadece @Kenpachi'nin eğitim aldıkları kişilerin payına ve katkısına değinmek için öyle yazmıştım. Bir de Rayleigh kadar olayın içine dahil olmamıştır diye düşündüğümden.. Yoksa Mihawk'ın gösterdiği yol kafi gelmiş Zoro için, belli :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık