Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjinin en güçlü saldırısı ne?

İşte olay bu Vergo daha başlar başlamaz adamın ayağını kırıyor. Vites atsa neler olacak?
Hacı 2. Sınıf dövüşcü diyon da manga öyle demiyor ama :) zoro’dan bile yüksek ödül veriyor adama. Eğer oda’nın öyle bir hedefi olsa ne haki öğretirdi ne ödül arttırırdı.

Ayağını mı kırdı :) benim bildiğim çatladıktan sonra gayet devam dövüşüyor sanji.

Üye silindi 1004

Zoro yeni kılıçla, Sanji de raid suitle güzel bir vs. atar bu ark. Ha açık açık söyleyeyim, Sanji bu ark da epik bir dövüşe girmezse ben de dövüş konularında Sanji'yi savunmayı bırakırım. Sevgim azalmaz ama bir hayalin peşinden gitmeye de gerek yok.
Sanji'nin dövüşleri iki senedir hikaye için arka plana atılıyor. Gözle görülüyor bu uydurmuyorum ya da trollük yapmıyorum. Sanji'ye bir dövüş ayırmaktan çok daha önemli olaylar dönüyor hikaye içerisinde. Bu yüzden Sanji yine desteğini verir gibime geliyor.

Hacı 2. Sınıf dövüşcü diyon da manga öyle demiyor ama :) zoro’dan bile yüksek ödül veriyor adama. Eğer oda’nın öyle bir hedefi olsa ne haki öğretirdi ne ödül arttırırdı.

Ayağını mı kırdı :) benim bildiğim çatladıktan sonra gayet devam dövüşüyor sanji.
Zoroyla Sanjinin ödül güncelliği arasında 100 bölüm var. Bunu kaçırma. Aynı zamanda ödül aldıklarında bu tartışmaya açık olabilir.

Çatlatma işte detaylara takılmayalım.

Ya Luffy hakiyle savunuyor Bellamy yine de kan alıyor. Hatırlamıyor musun? Ne alakası var şimdi Luffy'den üstün mü Bellamy hakisi?
Yav ben tokuşturma diyorum tokuşturma :D
Siz vergo sanji dövüşüni görmemiş gibi yprum atıyonuz la :D
İstersen bacağın kas yığını olsun eğer yumruk tokuşturuyorsan hakisi çok olan tokuşmayı alır örnek luffy vs kata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık