Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Luffy ve tayfa arasında öyle bir güç farkı var ki gözümde 15 tane Sanji bir araya gelse Luffy domino taşı gibi ardı sıra devirir gibime geliyor.
Sence Luffy ilk hangi amirali dövecektir?
Saboya kalır diyordum da karakterlere ve huylarına bakınca ilk seninkine verecek küsküyü sanki eğer amiral dövecekse.
Fuji falan bizden sayılır artık.

Sence Luffy ilk hangi amirali dövecektir?
Saboya kalır diyordum da karakterlere ve huylarına bakınca ilk seninkine verecek küsküyü sanki eğer amiral dövecekse.
Fuji falan bizden sayılır artık.
Akainu ‘nun yüzünü bile göremez . Adam filo amirali çıkıp çol çocukla dövüşmez Borsalino ben gideyim der ve gider .

Akainu ‘nun yüzünü bile göremez . Adam filo amirali çıkıp çol çocukla dövüşmez Borsalino ben gideyim der ve gider .
KK olacak adama amiral neymiş? :D

İlk gevşek yer dayağı diyorsun yani. Gerçi o gevşek Akainudan da güçlü olabilir bence ama bilemiyorum. Çok pis dövecekler Akainuyu. Şöyle olursa şaşırma.

Üye silindi 1004

KK olacak adama amiral neymiş? :D

İlk gevşek yer dayağı diyorsun yani. Gerçi o gevşek Akainudan da güçlü olabilir bence ama bilemiyorum. Çok pis dövecekler Akainuyu. Şöyle olursa şaşırma.
Niye öyle dövsün? Akainu sanki kötülük yaptı? Adam görevini yaptı. Smoker, Garp veya Fuji gibi gevvvvvvvvşek gavatttt değil. Denizci adam.

Peki haki seviyesiyse sadece etkileyen, g4 Luffy Dofu her dokunduğunda ağlatırken öncekiler neden aynı etkiyi yapmıyor? Fiziksel kuvvetin manası kalmaz o zaman ve Luffy g4 kullanacağına direkt fazla haki harcasa da olur deriz.
Fiziksel kuvvet hakiden sonra gelir. Hakin çoksa iyi hasar verirsin üstüne de fiziksel gücün çoksa saldırı gücünü arttırırsın ve adamı sağ sola uçurursun aynı g4 gibi. Mesela kata fiziksel üstünlükle kazanmıyor adam bildiğin haki tokuşturuyor ve luffy’nin canı yanıyor. Sanke man açıyor yine canı yanıyor. Ama g4 ile kata’ya daha çok hasar verdi çümkü hem fizik hem güç arttı. Benim demek istediğim tamamen tokuşturma. İster g4 aç yine canı yanar.

Fiziksel kuvvet hakiden sonra gelir. Hakin çoksa iyi hasar verirsin üstüne de fiziksel gücün çoksa saldırı gücünü arttırırsın ve adamı sağ sola uçurursun aynı g4 gibi. Mesela kata fiziksel üstünlükle kazanmıyor adam bildiğin haki tokuşturuyor ve luffy’nin canı yanıyor. Sanke man açıyor yine canı yanıyor. Ama g4 ile kata’ya daha çok hasar verdi çümkü hem fizik hem güç arttı. Benim demek istediğim tamamen tokuşturma. İster g4 aç yine canı yanar.
Önce şunu sorayım; dövüş sırasında Dof ve Luffynin haki seviyeleri ne sence? Eşit mi ya da biri üstün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık