Hacı 2. Sınıf dövüşcü diyon da manga öyle demiyor amaSanjinin en güçlü saldırısı ne?
İşte olay bu Vergo daha başlar başlamaz adamın ayağını kırıyor. Vites atsa neler olacak?
Ayağını mı kırdı
Hacı 2. Sınıf dövüşcü diyon da manga öyle demiyor amaSanjinin en güçlü saldırısı ne?
İşte olay bu Vergo daha başlar başlamaz adamın ayağını kırıyor. Vites atsa neler olacak?
Sanji'nin dövüşleri iki senedir hikaye için arka plana atılıyor. Gözle görülüyor bu uydurmuyorum ya da trollük yapmıyorum. Sanji'ye bir dövüş ayırmaktan çok daha önemli olaylar dönüyor hikaye içerisinde. Bu yüzden Sanji yine desteğini verir gibime geliyor.Zoro yeni kılıçla, Sanji de raid suitle güzel bir vs. atar bu ark. Ha açık açık söyleyeyim, Sanji bu ark da epik bir dövüşe girmezse ben de dövüş konularında Sanji'yi savunmayı bırakırım. Sevgim azalmaz ama bir hayalin peşinden gitmeye de gerek yok.
Hacı sen o sözü yanlış anladın. Vergo sanji’ye vurabildi mi ? Sadece ayak tokuşturdu.Hacı böyle dedin :| "İnsan istediği kadar kas geliştirsin veya kol bacak geliştirsin hakim yetmediği sürece bir işe yaramaz "
Yarar yani bayağı yarar hem de :S
Hiç belli olmaz neticede adam uçabiliyor. Dof bile garip uçma yetisiyle istediği yere ulaşıyordu. Marco için çocuk oyuncağı olur bi adadan başka adaya akmak.Neko inu falan da var. Ama Marco olmıyacak gibi.
Zoroyla Sanjinin ödül güncelliği arasında 100 bölüm var. Bunu kaçırma. Aynı zamanda ödül aldıklarında bu tartışmaya açık olabilir.Hacı 2. Sınıf dövüşcü diyon da manga öyle demiyor amazoro’dan bile yüksek ödül veriyor adama. Eğer oda’nın öyle bir hedefi olsa ne haki öğretirdi ne ödül arttırırdı.
Ayağını mı kırdıbenim bildiğim çatladıktan sonra gayet devam dövüşüyor sanji.
Al sana bi de armament-koka örneği vereyim.Mesela, güzel bir örnek. Ace'in armamenti WB'den iyi diyorsanız bilemiyorum, bence tartışmayalım![]()
Adam ilgilenmiyorum dedi ondan dedim.Hiç belli olmaz neticede adam uçabiliyor. Dof bile garip uçma yetisiyle istediği yere ulaşıyordu. Marco için çocuk oyuncağı olur bi adadan başka adaya akmak.
Ben ona çok inanmadım ya! Bi gece başını yastığa koysa babasının sözleri aklına gelse bitiverir Luffyciğinin yanında benceAdam ilgilenmiyorum dedi ondan dedim.
Sanji'yi bebeliğimden beri izliyorum olmaz öyle bırakmak, Arlong Park'taki tepiklerinin hatırına bile bu arc da katlanırız Reis'eKaç arc atlattın la sal artık![]()
Yav ben tokuşturma diyorum tokuşturmaYa Luffy hakiyle savunuyor Bellamy yine de kan alıyor. Hatırlamıyor musun? Ne alakası var şimdi Luffy'den üstün mü Bellamy hakisi?