Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacım armanent kullandılar mı belli değil çünkü judge sanji’ye haki kullandığını söylüyor ama biz bunu söylemese bilemicez.
Tekmeleri çarpıştıklarında şimşek gibi efekt çıkıyor ikisinde. Vergo daha dayanıklıdır zaten bunu inkar etmem. Farkettiysen vergo bir kere bile sanji’yi yakalayamıyor ama sanji ağzına vurdukça kan alıyor vergodan. O kanı akan kişi kişi sanji olsaydı millet yine sanjiyi ezerdi. İnsan istediği kadar kas geliştirsin veya kol bacak geliştirsin hakim yetmediği sürece bir işe yaramaz demekki vergo’nun zırh hakisi daha üstünmüş ve sanji’nin bacağını çatlatabilmiş.
Armament'in zayıf olsa da hasar verebilirsin:
Bknz: Luffy - Bellamy, Law - Dof, Kata - Luffy.
Hasarı aşırı bir fark varsa veremezsin.

Armamentle haki farklı şeylerdir. Armament biraz daha üst seviye haki kullanımıdır. Armament basmadan da logiaya vuran bir sürü sahne bulurum sana.

Vergo hiç armament basmadı. Bassa görürüz zaten siyah siyah. En önemli yeteneği de bu değil mi?
Sopasını saymazsak evet en önemli hareketi armanent dir vergo’nun. Kimse en güçlü saldırılarısını veya özelliğini dövüş başında kullanmaz zaten. Dövüş kızıştıkça ikisi de daha güçlü saldırılarını kullanacak.

Bu nasıl avutma lan :(

Sanji örneğini Zoroya uyarlamak gerekirse şöyle olması gerekirdi.

Cracker normalde nasıl savaşıyor meyvesiyle dimi. Ama kılıç da kullanıyor. Birde Crackerin en önemli gücü armament olsun. Cracker gelip meyvesine hiç başvurmadan kılıcıyla haki de basmada gelip Zoronun armamentli kılıcını çatlatsa ne düşünürdünüz?
Töbe bismillah o nasıl bir varsayım öyle, tükkanı kapatıp gidek en iyisi :artiz:

Zoro'nun kokasız kılıcını çatlattı desek daha doğru olur yada Zoro'nun daha önceden yıpranmış kokasız kılıcını :oleyo2:

Ben Sanji orada beklentileri karşıladı demiyorum, eğer ölüm kalım savaşı olsaydı alacağı seviye yükseltmeyle alırdı diyorum :bilmem:

Mesela bu arc Vergo'dan çok daha güçlü birini yenebilir gerçi geçen arc o kadar şey söyledik Sanji hakkında hiç biri tutmadı ama bakalım.

Montana

Sopasını saymazsak evet en önemli hareketi armanent dir vergo’nun. Kimse en güçlü saldırılarısını veya özelliğini dövüş başında kullanmaz zaten. Dövüş kızıştıkça ikisi de daha güçlü saldırılarını kullanacak.
Diable Jambe ile giriyor Sanji direk. Vergo koka savunması bile yapmıyor ama dövüşte.

Sanjinin en güçlü saldırısı ne?

İşte olay bu Vergo daha başlar başlamaz adamın ayağını kırıyor. Vites atsa neler olacak?

Töbe bismillah o nasıl bir varsayım öyle, tükkanı kapatıp gidek en iyisi :artiz:

Zoro'nun kokasız kılıcını çatlattı desek daha doğru olur yada Zoro'nun daha önceden yıpranmış kokasız kılıcını :oleyo2:

Ben Sanji orada beklentileri karşıladı demiyorum, eğer ölüm kalım savaşı olsaydı alacağı seviye yükseltmeyle alırdı diyorum :bilmem:

Mesela bu arc Vergo'dan çok daha güçlü birini yenebilir gerçi geçen arc o kadar şey söyledik Sanji hakkında hiç biri tutmadı ama bakalım.
Sanji artık 2. sınıf dövüşçü. Franky falan gibi. Bunu kabullenip hayatına devam et. Bide Jinbei falan geldi yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık