Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun kılıcı çatlasa yerin dibine sokardım.
Ben de sokardım, ama dövüşü alamaz demek farklı bizim ekip dövüş esnasında gücünü yükseltebiliyor. En fazla biraz yükseltir alırdı ama rezil olurdu işin o kısmı ayrı xD

Cidden ben de Zoro'nun kılıcı çatlasa küfür ederdim. Yubashiri gittiğinde bile kızmıştım. Tabii karşı tarafın meyvesinden bi haberdi.

Zoro vs Pica baya hasarsız dövüştü.
Zoro Reis yapar :good:

Savurduğu tekmelerde haki bastığına dair bir ibare hatırlamıyorum ben.
Ve değişmez olur mu her şeyden önce o hale girdiğinde adam caydırıcı. İri yarı çeteci bir zenci abimiz gibi oluyor.
Kıyafetlerinin altında haki basışı belli olmuyor ki, çok net konuşmuşsun kullanmadı deyip. Lakin boşver, Sanji hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum :(

Üye silindi 1004

Ulan bi' Sanji'yi savunayım dedim, dönüp bölümlere baktım direkt savunduğuma pişman oldum:
"Bu çok yakındı, onunla dövüşmeye devam etseydim..."
Bu da bana ders olsun.

@Historia :(

Eğer Sanji biraz daha dövüşmeye devam etseydi sabunu yere düşecekti. Kendi ağzıyla itiraf etmiş Sanji 'Vergo beni tokat manyağı yapardı' demiş. Siz hala troll diyin fanı olduğunuz karakter Vergo'ya babacağım çekmiş.

Zannedende tayfada hasarsız dövüşen üye var :D doğru ya sanji hasar alınca günah oluyor :D
Şimdi bakıyoruz Vergonun en öne çıkarılan özelliği ne? Armament.
Vergo nasıl dövüşüyor bambusuna haki basıp ağzını kırıyor millettin.
Vergo armament kullanmaya tenezzül etti mi? Hayır.
Vergo rakibin dövüş sitilinde savaştı.
Sanjinin en önemli özelliği bacak/tekme dövüşçüsü.
Sanjinin en önemli silahı çatladı mı? Evet.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Meyve gücü buna yapabileceği bişi yok o an için. Armament falan da yok koruyacağı. Ben 2 yıl aradan sonrayı diyorum.

Ulan bi' Sanji'yi savunayım dedim, dönüp bölümlere baktım direkt savunduğuma pişman oldum:
Bu da bana ders olsun.
Fabrikalara vasıfsız eleman ararlar ya işte o.

Ben de sokardım, ama dövüşü alamaz demek farklı bizim ekip dövüş esnasında gücünü yükseltebiliyor. En fazla biraz yükseltir alırdı ama rezil olurdu işin o kısmı ayrı xD

Zoro Reis yapar :good:
Olum rakibi daha en büyük silahını kullanmamış bile.

Üye silindi 1004

Sokardım diyip kaçmayın la .d
Ona bakarsan Mihawk Buggy'i kesemedi şaşırdı. İlginç meyve güçleri herkes için farklı sonuçlar yaratabiliyor. Zoro bilinin kolu vursa kılıç çatlasa ya da birinin kılıcına vursa yine kılıcı çatlasa haklısın.

Bu da bana ders olsun.
Bu kimin suçu peki ?
Devam dövüşseydi sanji daha çok hasar alırdı. Ben tertemiz dövüşten çıkar demiyorum. Bom chan karşısında kaburgaları kirildi adamın ama kazanmasını bildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık