Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Sanji Wano'da dövüşü olursa yanında Jinbe abisi ya da filodan birisi olacak.

Law-Kid
Drake
Marco
Zoro
Killer
Filo
Usopp (ilginç dövüşler için)

Dururken sizce Sanji'ye öyle epik VS gelir mi?

Diable Jambe ile giriyor Sanji direk. Vergo koka savunması bile yapmıyor ama dövüşte.
Bu vergo’nun hatası sanji’nin suçu değil. Luffy de direk g4 ile girmiyor dövüşe. Dövüş kızışmasa g4 diye bir şey olduğunu bilecekmiydik ? Sanji henüz adam akıllı vs yaşamadı. Oda zehirli gazı sokup dövüşü engelledi işte.

Hakisi yetmediği sürece diye bir durum yok. Hakisi diğerinden az olan kişi de zarar verebiliyor diğerine. Bakınız Bellamy.
Tamam bunu biliyorum zaten.
İki haki tokuşturduğun zaman üstün hakisi olan kazanır. Kata vs luffy örnek buna. Zayıf armanentle boşluğa vurup tokuşturmadığın sürece hasar verebilirsin.

Vergo full beden armament ile Sanji’e girişseydi muhtemel Luffy yerde kanlar içinde yamulmuş bir Sanji görüp, Gear 4 deyip tek vuruşta Vergo ‘u nakavt ederdi o sinirle .

Sanji Wano'da dövüşü olursa yanında Jinbe abisi ya da filodan birisi olacak.

Law-Kid
Drake
Marco
Zoro
Killer
Filo
Usopp (ilginç dövüşler için)

Dururken sizce Sanji'ye öyle epik VS gelir mi?
Zoro yeni kılıçla, Sanji de raid suitle güzel bir vs. atar bu ark. Ha açık açık söyleyeyim, Sanji bu ark da epik bir dövüşe girmezse ben de dövüş konularında Sanji'yi savunmayı bırakırım. Sevgim azalmaz ama bir hayalin peşinden gitmeye de gerek yok.

Montana

Tamam bunu biliyorum zaten.
İki haki tokuşturduğun zaman üstün hakisi olan kazanır. Kata vs luffy örnek buna. Zayıf armanentle boşluğa vurup tokuşturmadığın sürece hasar verebilirsin.
Ya Luffy hakiyle savunuyor Bellamy yine de kan alıyor. Hatırlamıyor musun? Ne alakası var şimdi Luffy'den üstün mü Bellamy hakisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık