Dof'a koştu gormediniz mi?Zoro şimdilik yenemez Dof'u ama ne seviyede derseniz Fuji'ye rahatlıkla yürür. Mangada olan şeyler bunlar.
Dof'a koştu gormediniz mi?Zoro şimdilik yenemez Dof'u ama ne seviyede derseniz Fuji'ye rahatlıkla yürür. Mangada olan şeyler bunlar.
Fuji k.haki kapatırsa belki anca.Zoro şimdilik yenemez Dof'u ama ne seviyede derseniz Fuji'ye rahatlıkla yürür. Mangada olan şeyler bunlar.
Zoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyumFanlık mı? Hiç huyum değil. Zoro'nun yenmesi içim fanlığa gerek yok bi kere.![]()
Law'ı kurtarmak için koştu. Hiç o benim demedi ama Fuji'yi direk gözüne kestirdi. Zoro k. hakide çok iyi olmasada Dofy ile Fuji arasında ki güç farkını anlayabilir.Dof'a koştu gormediniz mi?
Zoro yenebilir Dofu. Ayıp etme reise.Zoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyum
Beklentim KK seviyesi ama bakalım ne çıkacak.
B.haki de kapatması lazım. Bir de uçmamalı. Meyveyi sınırlandırmak lazım.Fuji k.haki kapatırsa belki anca.
Law' ı kurtarmak için Dof' a koşması? Neyi gösteriyor?Law'ı kurtarmak için koştu. Hiç o benim demedi ama Fuji'yi direk gözüne kestirdi. Zoro k. hakide çok iyi olmasada Dofy ile Fuji arasında ki güç farkını anlayabilir.
Tayfanin gerçek gücünü yonkou arc da göreceğiz sanji bu arcZoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyum
@gyjbsch Fuji'ye yürümek çok bişey mi ifade ediyorda yazıyorsun ? Herkes yürür ona. Pica ben hepsine yeterim diyordu bak. Fuji'de Pica için tehlikeli diyordu![]()
Sengoku'nun arkasında olduğunu hissedemeyen Fuji k. haki açsa ne olur? Zaman zaten aleyihine işliyor. Sürekli haki kullanarak ne kadar dayanacak?Fuji k.haki kapatırsa belki anca.
Haklısın aslında ama iyi kötü amirallik vermişler, kesin torpille oldu.Zoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyum
@gyjbsch Fuji'ye yürümek çok bişey mi ifade ediyorda yazıyorsun ? Herkes yürür ona. Pica ben hepsine yeterim diyordu bak. Fuji'de Pica için tehlikeli diyordu![]()
Düşün işte ne kadar güçlenmiş, Gücü daha ortaya çıkarılmadı adamınTayfanin gerçek gücünü yonkou arc da göreceğiz sanji bu arc
tüm gücünü gösterir sonucta onun senesi kaido ya kadar
zoro'nun ne kadar güçlendiğini göreceğmizi sanmıyorum.
Vista'nın, Mihawk'ı durdurması, Akainu'nun Wb ile yumruk tokuşturmadı gibi anlık tepki ile Law'ı alacaktı. Akainu sence Wb'yi alabilir mi teke tekte?Law' ı kurtarmak için Dof' a koşması? Neyi gösteriyor?