Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Fanlık mı? Hiç huyum değil. Zoro'nun yenmesi içim fanlığa gerek yok bi kere. :hıh:
Zoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyum :oleyo2:
Beklentim KK seviyesi ama bakalım ne çıkacak.

@gyjbsch Fuji'ye yürümek çok bişey mi ifade ediyorda yazıyorsun ? Herkes yürür ona. Pica ben hepsine yeterim diyordu bak. Fuji'de Pica için tehlikeli diyordu :artiz:

Zoro için bişeyler söyliyemiyorum, güçü bilinmiyor o yüzden sınıflandırma dışı benim açımdan. Sonuçta ben objektif bi yorumcuyum :oleyo2:

@gyjbsch Fuji'ye yürümek çok bişey mi ifade ediyorda yazıyorsun ? Herkes yürür ona. Pica ben hepsine yeterim diyordu bak. Fuji'de Pica için tehlikeli diyordu :artiz:
Tayfanin gerçek gücünü yonkou arc da göreceğiz sanji bu arc
tüm gücünü gösterir sonucta onun senesi kaido ya kadar
zoro'nun ne kadar güçlendiğini göreceğmizi sanmıyorum.

Fuji k.haki kapatırsa belki anca.
Sengoku'nun arkasında olduğunu hissedemeyen Fuji k. haki açsa ne olur? Zaman zaten aleyihine işliyor. Sürekli haki kullanarak ne kadar dayanacak?

Zoro'nun şimdiki Luffy'den güçlü olduğunu varsayıyorum tabi, en iyiden 2 sene eğitim altı, biraz tecrübe sonra zaten Zoro hedefine ulaşır.

Haklısın aslında ama iyi kötü amirallik vermişler, kesin torpille oldu.:D Meyvesini en kötü kullanan karakter arasına girer gibi.

Tayfanin gerçek gücünü yonkou arc da göreceğiz sanji bu arc
tüm gücünü gösterir sonucta onun senesi kaido ya kadar
zoro'nun ne kadar güçlendiğini göreceğmizi sanmıyorum.
Düşün işte ne kadar güçlenmiş, Gücü daha ortaya çıkarılmadı adamın :at:

@gyjbsch beynini kullanamıyor meyveyi nasıl kullansın :D bide buna felsefe yaptırmaya çalışıyorlar ya, tam eğlencelik :gamyon:

Law' ı kurtarmak için Dof' a koşması? Neyi gösteriyor?
Vista'nın, Mihawk'ı durdurması, Akainu'nun Wb ile yumruk tokuşturmadı gibi anlık tepki ile Law'ı alacaktı. Akainu sence Wb'yi alabilir mi teke tekte?

Zoro bunların dışında Fuji için sıra benim diyor, yani sonuna kadar gidebileceğine güveniyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık