Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Vista'nın, Mihawk'ı durdurması, Akainu'nun Wb ile yumruk tokuşturmadı gibi anlık tepki ile Law'ı alacaktı. Akainu sence Wb'yi alabilir mi teke tekte?

Zoro bunların dışında Fuji için sıra benim diyor, yani sonuna kadar gidebileceğine güveniyor.
Mihawk ile WB'nin olayı da olursa katılacağım.:D

Sengoku'nun arkasında olduğunu hissedemeyen Fuji k. haki açsa ne olur? Zaman zaten aleyihine işliyor. Sürekli haki kullanarak ne kadar dayanacak?

Zoro'nun şimdiki Luffy'den güçlü olduğunu varsayıyorum tabi, en iyiden 2 sene eğitim altı, biraz tecrübe sonra zaten Zoro hedefine ulaşır.

Haklısın aslında ama iyi kötü amirallik vermişler, kesin torpille oldu.:D Meyvesini en kötü kullanan karakter arasına girer gibi.
Aynen. Denizci kurumu bitmiş. 1-2 saat dövüşecek kondisyonu, hakisi olmayan adamları Amiral yapıyorlar

Maro'yla edward newgale miydi adi hatirlamiyorum dövüşünü
görürmüyüz acaba görmek istediğim savaslardan biri.
Marco ile Edward Newgate dövüşü göremeyiz çünkü Edward Newgate yani namıdiğer Whitebeard/Beyaz Sakal MarineFord savaşında öldü. Dediğin sanırım Marshall D. Teach yani Blackbeard/Kara Sakal. Çok küçük bi kesit görürüz gibime geliyor Nekomamushi Marco'ya ulaşırsa.

Marco ile Edward Newgate dövüşü göremeyiz çünkü Edward Newgate yani namıdiğer Whitebeard/Beyaz Sakal MarineFord savaşında öldü. Dediğin sanırım Marshall D. Teach yani Blackbeard/Kara Sakal. Çok küçük bi kesit görürüz gibime geliyor Nekomamushi Marco'ya ulaşırsa.
Weevil bence kastettiği. Edward Weevil namı diğer ayıboğan.
Not: Webble sanıyordum da Weevil imiş yazılışı.

Unknown

@Visums sanki gelmişte Ace'i yenmiş gibi konuşuyon atarını yaptı dayağını yedi sanki. Lan herif gitti Ace yerde olduğu halde magma onu yaktığı halde ondan güçlü olduğu halde gitti Luffy'e saldırdı. Bu kadar aciz bir herif demekki karşısındaki.
Kimden bahsediyon? O dediğin kim? :I

En boş yorumu attin şuan la Ace karsinda Vivre kart düşüyor diye eğiliyorsun la napacan vivre kardi Ace karşinda. Ace olmasaydi Luffy'nin içinden geçmişti Akainu sadece fanlik olarak bakma.
Ohooo. Yandık ki ne yandık, bu ne biçim bakış açısı yahu. Yemin ediyorum üzüldüm. Adam İd bassın Magellanlardan ölümlerden milyon müttefikle dönsün, 3 defa Ace'i ölümden kurtarsın ya da vesile olsun, savaşta bütün limitlerini zorlaması yetmezmiş gibi amirallerden, filo amiralinden dayak yesin, ömrünü kısaltan hormonlarla koşsun üç amirali karşısına alsın sonra malın teki iki laf yedi diye dönüp Akainuyla çarpışsın onu bekleyen Luffy menzile girsin bu salak dayak yerken neymiş Luffy karta bakmış. Taş olursun yahu taş. Başına kayalar düşer, yıldırımlar düşer çarpılırsın. Az kalsın Ace'in salaklığına sebep Luffy de ölüyordu. Oradan kaçıp Luffy'nin elini ayağını öpmeliydi o gereksiz.
@Taisho Akainu adam değil zaten. Dedikoducu karaktersiz bi adam. Ace bile ondan iyidir. Konumuz o değil. Ace'in salaklığı ve herkesi tehlikeye atması.

Unknown

Ohooo. Yandık ki ne yandık, bu ne biçim bakış açısı yahu. Yemin ediyorum üzüldüm. Adam İd bassın Magellanlardan ölümlerden milyon müttefikle dönsün, 3 defa Ace'i ölümden kurtarsın ya da vesile olsun, savaşta bütün limitlerini zorlaması yetmezmiş gibi amirallerden, filo amiralinden dayak yesin, ömrünü kısaltan hormonlarla koşsun üç amirali karşısına alsın sonra malın teki iki laf yedi diye dönüp Akainuyla çarpışsın onu bekleyen Luffy menzile girsin bu salak dayak yerken neymiş Luffy karta bakmış. Taş olursun yahu taş. Başına kayalar düşer, yıldırımlar düşer çarpılırsın. Az kalsın Ace'in salaklığına sebep Luffy de ölüyordu. Oradan kaçıp Luffy'nin elini ayağını öpmeliydi o gereksiz.
@Taisho Akainu adam değil zaten. Dedikoducu karaktersiz bi adam. Ace bile ondan iyidir. Konumuz o değil. Ace'in salaklığı ve herkesi tehlikeye atması.
Saygı duydum. Anlatmak istediklerimi anlattın. :sapkali:

Ace konusunda sizin anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz durumlar var. Durumun namusaitleği ve adamın karakteri.
1. Ace kaçan bir adam değil aynı babası gibi arkasında sevdiklerini bırakan türde biri değil.
2. Adam zaten geninde olmayan bir şeyi yaparken hemde arkasında sevdiğini babasını bırakırken onu kurtamak için kendini feda eden büyük korsan Wb( KK dengi adam) zaten psikiloji falan kalmamış. Akainu'nun manipulesine geliyor. Zaten adam yıkılmış lan siz neyden bahsediyonuz. Psikolojisi bitik. Tabikide bir karaktersizin oyununa gelicek onun gibi karakterde bir adam. Bu aptallıkla falan alakası yok. Zaten ace mal bir karakterde değil ortalama üstü bir zekaya da sahip. Yahu yeter la bunu anlattığım bu son.:(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık