Sağol cevabı aldım.Açıklıyorum işte adam güçlü![]()

Sağol cevabı aldım.Açıklıyorum işte adam güçlü![]()
Sağolasan iyi güldürdünDeğil. Denizciler buna organ nakli yapmadı ya.Zaten saldırıların biri hariç hepsini kafaya yedi. Kafasına yemedi ya gama knifeı.
Zoro vs Dof kim kazanır?
Bir anda aydınlandım. Doğru yolu gösterdin. Eksik olma.
Duy duy. Zoro vs Dof. Tarafını seç.
İlk satır sanaydı.Yanlış alıntı sanırım.:/
Bilmem, kafam karıştı:/Değil. Denizciler buna organ nakli yapmadı ya.Zaten saldırıların biri hariç hepsini kafaya yedi. Kafasına yemedi ya gama knifeı.
Zoro vs Dof kim kazanır?
Gerçekler aydınlıktırBir anda aydınlandım. Doğru yolu gösterdin. Eksik olma.![]()
Zoro bile ?Duy duy. Zoro vs Dof. Tarafını seç.
Bugün tekrar bakmıştım dövüşe Enelin elektriği bile daha fazla etki etmişti Luffy'ye. Dofun tüm saldırıları tırt olmuş Luffy'ye karşı. Hani iplerden kurtulacak kuvveti olsaydı belki Zoro bile yenerdi Dofu.
Bak işte aferin. Zoro bile yenebilir Dofu ama ipten kurtulacak kuvveti yok belki bi iki teknikle kesebilir ipleri. O zaman Dof zaten zarar veremiyor Zoro yenebilir.Zoro bile
Gözünü sevim sen fanlık yapma, Bunca yıllık fanlık kariyerimden utanmaya başladımBak işte aferin. Zoro bile yenebilir Dofu ama ipten kurtulacak kuvveti yok belki bi iki teknikle kesebilir ipleri. O zaman Dof zaten zarar veremiyor Zoro yenebilir.![]()
Fanlık mı? Hiç huyum değil. Zoro'nun yenmesi içim fanlığa gerek yok bi kere.Gözünü sevim sen fanlık yapma, Bunca yıllık fanlık kariyerimden utanmaya başladım![]()