Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kusura bakma da bir cevap alabildiğimi düşünmüyorum. G4 ile Dof'a net olarak baskınlık kuran ve Law'dan kesin olarak güçlü olan bir adam nasıl Law'ın tekniğiyle ölecek duruma gelen Dof'u alırken bu durumlara düşer. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok sizin gibi düşünürsem.
Baskınlığı Nasıl kurduğuna bakmak lazım.
Adam handikaplara geldi, yürüyemeyen olduğu yerden kılını kıpırdatamayan birini herkes döver. Dofy tepki veremiyordu.:/

Law'ın tekniğine bakman lazım :) Adam iç organları yokediyorum diyor hala kalkmış Luffy Law'dan güçlü diyorsun.
Luffy Sugar'dan da güçlü ama Sugar'ın yeteneği birine işlerse direk işini bitirirken Luffy defalarca vurmak zorunda kalabilir...
Bir defa Sugar olayı çok başka bir olay. Sadece kişiye oyuncağa çeviriyor. Klasmanı farklı. Ki oyuncağa dönüşsen bile Sugar'dan hala daha güçlü olup onu o sırada halledebilirsin. Gelmişsin seride imba ve tek olan bir örnek veriyorsun. İç organların iz bırakmadan yok olacak diyor. Ama yok olmuş gibi mi duruyor Dof'un? Yahu hala nasıl yaşıyor aklınız alıyor mu şu an yaşamasını? :S

Bir defa Sugar olayı çok başka bir olay. Sadece kişiye oyuncağa çeviriyor. Klasmanı farklı. Ki oyuncağa dönüşsen bile Sugar'dan hala daha güçlü olup onu o sırada halledebilirsin. Gelmişsin seride imba ve tek olan bir örnek veriyorsun. İç organların iz bırakmadan yok olacak diyor. Ama yok olmuş gibi mi duruyor Dof'un? Yahu hala nasıl yaşıyor aklınız alıyor mu şu an yaşamasını? :S
İşte düşün :) Doktor olan adam bunu söylüyor sen hala kalkıp hikaye anlatıyorsun bize...
Adam acil yardım yaptım gebermedim diyor, hatta organlarımın yerine yenileri gelmeyecek diyor. Organlarımın yerine yenileri gelmeyecek ne demek ? Benimkiler mevta demek değil mi :)
Sugar olayı sadece bazı karekterlerin kendilerine özel durumları var diyorum. Yani Luffy Law'dan güçlü olabilir ama Luffy'nin Law'ın gamma'sı gibi etki edecek bi saldırısı yok.

İşte düşün :) Doktor olan adam bunu söylüyor sen hala kalkıp hikaye anlatıyorsun bize...
Adam acil yardım yaptım gebermedim diyor, hatta organlarımın yerine yenileri gelmeyecek diyor. Organlarımın yerine yenileri gelmeyecek ne demek ? Benimkiler mevta demek değil mi :)
Sugar olayı sadece bazı karekterlerin kendilerine özel durumları var diyorum. Yani Luffy Law'dan güçlü olabilir ama Luffy'nin Law'ın gamma'sı gibi etki edecek bi saldırısı yok.
Yahu şunu açıkla sadece acil yardım yapmış biri g4 Luffy ile sizin tabirinizle bütün ada ile dövüştükten sonra nasıl bülbül gibi şakabiliyor gemide? Hadi açıkla? Nasıl hala yaşayabiliyor. Sana Law'ın psikolojik olarak ne hallere düştüğünü gösterdim. Adam ölmesini bekleyen adamın kendisine intihar saldırın için teşekkürler dediğini duyuyor. Açıklıyor orda organlarım sarılıp iyileşiyor diye.:S

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık