Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ohooo. Yandık ki ne yandık, bu ne biçim bakış açısı yahu. Yemin ediyorum üzüldüm. Adam İd bassın Magellanlardan ölümlerden milyon müttefikle dönsün, 3 defa Ace'i ölümden kurtarsın ya da vesile olsun, savaşta bütün limitlerini zorlaması yetmezmiş gibi amirallerden, filo amiralinden dayak yesin, ömrünü kısaltan hormonlarla koşsun üç amirali karşısına alsın sonra malın teki iki laf yedi diye dönüp Akainuyla çarpışsın onu bekleyen Luffy menzile girsin bu salak dayak yerken neymiş Luffy karta bakmış. Taş olursun yahu taş. Başına kayalar düşer, yıldırımlar düşer çarpılırsın. Az kalsın Ace'in salaklığına sebep Luffy de ölüyordu. Oradan kaçıp Luffy'nin elini ayağını öpmeliydi o gereksiz.
@Taisho Akainu adam değil zaten. Dedikoducu karaktersiz bi adam. Ace bile ondan iyidir. Konumuz o değil. Ace'in salaklığı ve herkesi tehlikeye atması.
Ben sonuca bakiyorum.Ace Luffy'i kurtarmak icin akainunun önüne atladi mi atlamadi mi benim için önemli olan nokta o.

Ben sonuca bakiyorum.Ace Luffy'i kurtarmak icin akainunun önüne atladi mi atlamadi mi benim için önemli olan nokta o.
Kendi salaklığına yansın Ace. Luffy'yi de tehlikeye attı gereksiz. Sonuç ise Wbnin ölümü boşa gitti, o gereksiz öldü, Luffy Jinbe falan ağır yaralandı. Korsanlar kaçsaydı Teach oraya gelip gura gurayı alamazdı, Wb gardını almadan dövmeye kalkmazdı Akainuyu, Teachin kurşununda durmazdı o adam. Teach gura gurayı alamadığı için yonkou olması zor olurdu. Kolay kolay alamazdı Marcoyu vs karşısına üstelik gücünü bilen Ace orada belki şaşırtıp yardımcı olurdu. Velhasılı Ace salak olmasa One Piece evreni daha huzurlu olurdu.
Shanks gelmese daha da ağır olacaktı sonuçlar.

Kendi salaklığına yansın Ace. Luffy'yi de tehlikeye attı gereksiz. Sonuç ise Wbnin ölümü boşa gitti, o gereksiz öldü, Luffy Jinbe falan ağır yaralandı. Korsanlar kaçsaydı Teach oraya gelip gura gurayı alamazdı, Wb gardını almadan dövmeye kalkmazdı Akainuyu, Teachin kurşununda durmazdı o adam. Teach gura gurayı alamadığı için yonkou olması zor olurdu. Kolay kolay alamazdı Marcoyu vs karşısına üstelik gücünü bilen Ace orada belki şaşırtıp yardımcı olurdu. Velhasılı Ace salak olmasa One Piece evreni daha huzurlu olurdu.
Shanks gelmese daha da ağır olacaktı sonuçlar.
Sanada extra bir şey söyliyim aklında bulunsun benim biraz hafızam iyidir. Sen ilk üye olduğunda hiç böyle düşünmüyordun sonradan değiştin. Forum genel akımına uydun sadece azcık kendin ol.:(

Sanada extra bir şey söyliyim aklında bulunsun benim biraz hafızam iyidir. Sen ilk üye olduğunda hiç böyle düşünmüyordun sonradan değiştin. Forum genel akımına uydun sadece azcık kendin ol.:(
Ace'i hiç sevmedim ki ben. Yanlış hatırlıyorsun o zaman. :( Hakkında fikrimin değiştiği bi kaç karakter vardır belki ama Ace hep noobun tekiydi. Küçüklüğünü de sevmemiştim. Benim açımdan iyi ki Sabo hayatta kaldı da Ace öldü.
Saboyu severim bu arada.

Ace konusunda sizin anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz durumlar var. Durumun namusaitleği ve adamın karakteri.
1. Ace kaçan bir adam değil aynı babası gibi arkasında sevdiklerini bırakan türde biri değil.
2. Adam zaten geninde olmayan bir şeyi yaparken hemde arkasında sevdiğini babasını bırakırken onu kurtamak için kendini feda eden büyük korsan Wb( KK dengi adam) zaten psikiloji falan kalmamış. Akainu'nun manipulesine geliyor. Zaten adam yıkılmış lan siz neyden bahsediyonuz. Psikolojisi bitik. Tabikide bir karaktersizin oyununa gelicek onun gibi karakterde bir adam. Bu aptallıkla falan alakası yok. Zaten ace mal bir karakterde değil ortalama üstü bir zekaya da sahip. Yahu yeter la bunu anlattığım bu son.:(
Bu Ace'yi gömüp Luffy iyidir diyenleri hiç anlamıyorum. Aokiji ile durduk yere dövüş başlatan Luffy değil miydi? Aokiji insaflı davrandı diye Luffy unutuluyor ama Ace gömülüyor, çelişkiye gel.:D

Ace'i hiç sevmedim ki ben. Yanlış hatırlıyorsun o zaman. :( Hakkında fikrimin değiştiği bi kaç karakter vardır belki ama Ace hep noobun tekiydi. Küçüklüğünü de sevmemiştim. Benim açımdan iyi ki Sabo hayatta kaldı da Ace öldü.
Saboyu severim bu arada.
Ace'nin ne kadar adam olduğunu kendimce anlatayım sana
Ace > Zoro

Bu Ace'yi gömüp Luffy iyidir diyenleri hiç anlamıyorum. Aokiji ile durduk yere dövüş başlatan Luffy değil miydi? Aokiji insaflı davrandı diye Luffy unutuluyor ama Ace gömülüyor, çelişkiye gel.:D
Biri öldü diye mal oldu (Luffy'i kurtarıyor bide) diğeri aynı durumlara bin kere girip şansı sayesinde yaşıyorken kral.
Başka bişey yok arada...

Luffy Aokiji ile öyle bir anlaşıyor ki ondan sonra tayfayı alabilecekken almıyor Robin'i de bırakıyor.

Aynı şey değil. Ace için binlerce kişi canını tehlikeye atmışken, bir o kadarı ölmüşken Ace iki laf yedi diye gitti o kadar adamın emeğini hiçe saydı. Luffy ise tamamen kişisel olarak hareket etti ve sonuçları da kişisel olacaktı. Ne onun için ölecek birisi, ne de tayfadan riske girecek birisi vardı. Aradaki fark gayet net bence.

Aynı şey değil. Ace için binlerce kişi canını tehlikeye atmışken, bir o kadarı ölmüşken Ace iki laf yedi diye gitti o kadar adamın emeğini hiçe saydı. Luffy ise tamamen kişisel olarak hareket etti ve sonuçları da kişisel olacaktı. Ne onun için ölecek birisi, ne de tayfadan riske girecek birisi vardı. Aradaki fark gayet net bence.
Yani Luffy yaptığı ahmaklıklarla kimsenin hayatını riske atmadı diyorsun yada tayfanın :)
Fanlık gözünüzü kör etmiş :artiz:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık