Kılıç yanılttı beni. Oda biraz da afilli çizmiş... Bir de sağ kollar genelde kılıç ustası çıkınca patladıkSen şu piyon askere Katakuri dedikten sonra başka yorum yapmamalıydın.![]()

Kılıç yanılttı beni. Oda biraz da afilli çizmiş... Bir de sağ kollar genelde kılıç ustası çıkınca patladıkSen şu piyon askere Katakuri dedikten sonra başka yorum yapmamalıydın.![]()
Nasıl bir hayal gücün var kardeşÇizeyim mi
![]()
![]()
Olması gereken kadarNasıl bir hayal gücün var kardeş
Şunun içinde iyilik olabilir mi sıfata bak 3 gözü 2 karakteri var tövbe tövbesanji dressrosada violet'in içindeki iyililiği çıkarmıştı.aynı senaryo puding'de olabilir.bir kaç bölüm önce puding lola'yı düşünüyordu tek başınayken bunu boşa çizmiş olamaz herhalde oda.
Bak hele bak işine yarayacağı için hemen de Rufi olmuş Luffy.Ben Pudding'ten hala umutluyum. Pudding şu mangadaki en güzel karakter. İçinin güzelliği dışına yansımış. İyi oyuncu derken, bizi kandırıyor kötüyüm diye, yoksa melek
Üstelik Luffy yanılmış olamaz !!
Pudding iyi çıkacak, en kötü ihtimal dönecek ve herkes yetiş ya Kişimoto diyecek. Adamın kıymeti bilinmedi, en azından arka planını sağlam yapıyorduBak hele bak işine yarayacağı için hemen de Rufi olmuş Luffy.
Pudding kötü, saf kötü hem de. Bunun içinden de iyilik çıkmasın artık.
Niye yanılmış olamaz. Kız için özellikle çok iyi rolcü olduğu söyleniyor.Ben Pudding'ten hala umutluyum. Pudding şu mangadaki en güzel karakter. İçinin güzelliği dışına yansımış. İyi oyuncu derken, bizi kandırıyor kötüyüm diye, yoksa melek
Üstelik Luffy yanılmış olamaz !!
Kishimoto'nun iyi yapıyordu dediğin şeye ben lanet okuyordum arkadaşım.Pudding iyi çıkacak, en kötü ihtimal dönecek ve herkes yetiş ya Kişimoto diyecek. Adamın kıymeti bilinmedi, en azından arka planını sağlam yapıyordu![]()