Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Big Mom çocuklarının hiç biri öz çocuğu değil. Hepsinin Pudding sayesinde hafızası yıkandı. Luffyler'inde şu durumda adadan kurtuluşu zor. Bu yüzden Pudding halledilecek sonra herkesin hafızası yerine gelicek, bu şekilde olay çözülecek. Benim tahminim bu ama daha önceden düşünüldü mü bilmiyorum.
Bence yazılmadı. Güzel teori ama dresso mod 2 olmaz mı sanki.

Kaldı bir gün hadi bakalımm....uçsun spoiller dehşet teoriler.Big Mom inecek arkadaşlar başka yolu yok :flaugh::cool:...Bir ihtimalde ağır yaralı kaçacak ve tüm mirasını arkada bırakacak donanma peşine düşecek kim bilir herşey olabilir ..

Klişeye kaçmamasını ve adam akıllı dövüş bekliyorum, mümkünse xvol2 diyemeyelim. Çok mu bir şey istiyorum?

Pudding ağlayarak Sanji'nin kollarına atılacak. Bunun kaçarı yok. Tayfaya katılması olası bu saatten sonra.

Big Mom Tayfadan birini fena benzetecek bence. Sanji'de hep bir iz kalsın istiyordum. Luffy ve Zoro'nun vücudunda ve yüzlerinde iz varken Sanji öyle takılıyordu. Şöyle kaşlarında ya da alnında güzel bir iz efsane olurdu. Karizma power konuşurdu.

Ben pek ihtimal vermiyorum. Bu kadında saf kötü tipi var.
Üstte MDL'nin söylediği Lola olayına baktım. Bu sahne olsun ya da düğün için hüzünlendiği sahne olsun oralarda rol yapmıyordu. İçinde iyilik ve tereddüt var. Hadi azıcık da olsa diyeyim :D

Üstte MDL'nin söylediği Lola olayına baktım. Bu sahne olsun ya da düğün için hüzünlendiği sahne olsun oralarda rol yapmıyordu. İçinde iyilik ve tereddüt var. Hadi azıcık da olsa diyeyim :D

Lütfen! Bu kadın iyi olamaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık