Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanji dressrosada violet'in içindeki iyililiği çıkarmıştı.aynı senaryo puding'de olabilir.bir kaç bölüm önce puding lola'yı düşünüyordu tek başınayken bunu boşa çizmiş olamaz herhalde oda.

Ben Pudding'ten hala umutluyum. Pudding şu mangadaki en güzel karakter. İçinin güzelliği dışına yansımış. İyi oyuncu derken, bizi kandırıyor kötüyüm diye, yoksa melek :p

Üstelik Luffy yanılmış olamaz !!

Ben Pudding'ten hala umutluyum. Pudding şu mangadaki en güzel karakter. İçinin güzelliği dışına yansımış. İyi oyuncu derken, bizi kandırıyor kötüyüm diye, yoksa melek :p

Bak hele bak işine yarayacağı için hemen de Rufi olmuş Luffy. :artiz:
Pudding kötü, saf kötü hem de. Bunun içinden de iyilik çıkmasın artık.

Bak hele bak işine yarayacağı için hemen de Rufi olmuş Luffy. :artiz:
Pudding kötü, saf kötü hem de. Bunun içinden de iyilik çıkmasın artık.
Pudding iyi çıkacak, en kötü ihtimal dönecek ve herkes yetiş ya Kişimoto diyecek. Adamın kıymeti bilinmedi, en azından arka planını sağlam yapıyordu :artiz:

Niye yanılmış olamaz. Kız için özellikle çok iyi rolcü olduğu söyleniyor. :D

Pudding iyi çıkacak, en kötü ihtimal dönecek ve herkes yetiş ya Kişimoto diyecek. Adamın kıymeti bilinmedi, en azından arka planını sağlam yapıyordu :artiz:
Kishimoto'nun iyi yapıyordu dediğin şeye ben lanet okuyordum arkadaşım. :artiz: İlla herkesin içinde iyilik yatmak zorunda mı? :S Adam bariz kötü, sonra bir bakıyorsun acıklı bir geçmiş, mağduriyet, devlet bize bahmiyi falan derken hop kötü olmuş beyimiz. Ah canım kıyamam. :(

Kalsın istemez. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık