"Şimdiye kadar zannettiğim gibi, kitleden ayrılmanın bir hususiyet, bir fazlalık değil, bir sakatlık olduğunu hissediyordum."Toplum ahlak yargılarından, dışarı adım atmak kişiyi daha azınlık bir gruba sokmaz mı? Demokrasi denilen de çoğunluğun iradesidir. Bu durumda, sivrilmeye çalışılanlar, düşük bir etik kavramının içinde kalırlar. Neyse, konudan kopmayalım. Büyütülecek bir şey yok.Yorumları, op evreni adına okuyan insanlara, saygısızlık oluşturmayalım.
Bu buranın konusu değil, keşke genel sohbete yazsaydın. Yazdığın sözü, hortumundan utanan bir fil gibi kullanmışsın. Ben şu anlamda yazdım; çoğunluğun kabul ettiği ahlak yargıları küçümsememek, dışlamamak, olgunluktur."Şimdiye kadar zannettiğim gibi, kitleden ayrılmanın bir hususiyet, bir fazlalık değil, bir sakatlık olduğunu hissediyordum."
Bu söz, dediğinize yakın bir söz mü?
Çizeyim miLa bu hafta bölüm var diye tribe girdim bölümü arıyorum şu an
Dikkat ettiniz mi ya da daha evvel yazan oldu mu bilmiyorum ama Puding'in 3 gözü de aynı anda hiç açık olmadı bu zamana kadar. 3. Gözü açıkken gözlerinden biri hep kapalıydı. Tüm gözlerini aynı anda açtığında özel bir görme ya da sezme yetisi ortaya çıkıyor ve bu bu özellik de poneglifleri okumaya yarıyor olabilir.
Dikkat ettiniz mi ya da daha evvel yazan oldu mu bilmiyorum ama Puding'in 3 gözü de aynı anda hiç açık olmadı bu zamana kadar. 3. Gözü açıkken gözlerinden biri hep kapalıydı. Tüm gözlerini aynı anda açtığında özel bir görme ya da sezme yetisi ortaya çıkıyor ve bu bu özellik de poneglifleri okumaya yarıyor olabilir.
Sen şu piyon askere Katakuri dedikten sonra başka yorum yapmamalıydın.Bari biriniz vursaydınız
Son arcı tekrar okumam gerektiğini bir kez daha anladım tenks yuu![]()