Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplum ahlak yargılarından, dışarı adım atmak kişiyi daha azınlık bir gruba sokmaz mı? Demokrasi denilen de çoğunluğun iradesidir. Bu durumda, sivrilmeye çalışılanlar, düşük bir etik kavramının içinde kalırlar. Neyse, konudan kopmayalım. Büyütülecek bir şey yok.Yorumları, op evreni adına okuyan insanlara, saygısızlık oluşturmayalım.
"Şimdiye kadar zannettiğim gibi, kitleden ayrılmanın bir hususiyet, bir fazlalık değil, bir sakatlık olduğunu hissediyordum."
Bu söz, dediğinize yakın bir söz mü?

"Şimdiye kadar zannettiğim gibi, kitleden ayrılmanın bir hususiyet, bir fazlalık değil, bir sakatlık olduğunu hissediyordum."
Bu söz, dediğinize yakın bir söz mü?
Bu buranın konusu değil, keşke genel sohbete yazsaydın. Yazdığın sözü, hortumundan utanan bir fil gibi kullanmışsın. Ben şu anlamda yazdım; çoğunluğun kabul ettiği ahlak yargıları küçümsememek, dışlamamak, olgunluktur.
Ama toplumdan ayrılmak, doğuştandır, nefes alabilmek gibi. Her nefeste parmak izlerimizi taşırız. Bu ne hususiyet, ne de sakatlıktır. Her ruh farklı başlar, fikirler, hareketler ve yargıları onları belirli çemberlere alır. Bu da toplumdur. Kısaca yazdığın söze, katılmıyorum. Cümlelerin anlam özleri farklı.

Dikkat ettiniz mi ya da daha evvel yazan oldu mu bilmiyorum ama Puding'in 3 gözü de aynı anda hiç açık olmadı bu zamana kadar. 3. Gözü açıkken gözlerinden biri hep kapalıydı. Tüm gözlerini aynı anda açtığında özel bir görme ya da sezme yetisi ortaya çıkıyor ve bu bu özellik de poneglifleri okumaya yarıyor olabilir.

Dikkat ettiniz mi ya da daha evvel yazan oldu mu bilmiyorum ama Puding'in 3 gözü de aynı anda hiç açık olmadı bu zamana kadar. 3. Gözü açıkken gözlerinden biri hep kapalıydı. Tüm gözlerini aynı anda açtığında özel bir görme ya da sezme yetisi ortaya çıkıyor ve bu bu özellik de poneglifleri okumaya yarıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık