Burada da meslek lisesinden çıkmış arkadaşlar vardır. Bu benzetme pek olmamış sanki. Yaş kaç?
bunu düşündüm yazarken aslında ama bunu kastetmedim..
Burada da meslek lisesinden çıkmış arkadaşlar vardır. Bu benzetme pek olmamış sanki. Yaş kaç?
Son dediğin nasıl oluyor?Bende meslek lisesi çıkışlıyım, çok güzel benzetme olmuş, yaşımda 26. Neyi sorun oldu ki bunun? Genel kabul edilen yargılardan, sivrilmeye çalışmak insanı daha düşük bir toplum yargısının içine sokar.
Toplum ahlak yargılarından, dışarı adım atmak kişiyi daha azınlık bir gruba sokmaz mı? Demokrasi denilen de çoğunluğun iradesidir. Bu durumda, sivrilmeye çalışılanlar, düşük bir etik kavramının içinde kalırlar. Neyse, konudan kopmayalım. Büyütülecek bir şey yok.Yorumları, op evreni adına okuyan insanlara, saygısızlık oluşturmayalım.Son dediğin nasıl oluyor?
Oyle demeSabriye kim?
Haftaya sanji "Kanuni'nin veda busesi" piyesini oynayacakmış![]()
Aklıma geldi biranda ama Zoro yaniSerhat=Zoro nedir hocam öldürdün Zoro'yu.
Yok ya; Hababam versiyonuOyle deme
Aklıma geldi biranda ama Zoro yaniFurkan mı deseydim ya da Erdi
![]()
Böyle tahmin ediyorum işte bana olağan geliyor.One piece bu konularda çok sürprizin olduğu bir seri değil genelde beklenenler yaşanıyor.Merak ediyorum bakalım ne hikaye yazacak.Bu senaryo olası gibi gözüküyor, Mom böyle zayıflarsa güzel olur.
Sanmıyorum.Doflamingo gibi adamların çok daha güçlü olduğunu göstermek için uyanış tarzı böyle sürpriz bir güç gösterisi yaptırabilir bu dediğin de bence uyanışa benziyor ama bir imparatora böyle yapacağını sanmıyorum.Zaten çok güçlü olduğu biliniyor.Siz zayıf sanmıştınız öyle duruyordu alın size power - up diyeceğini hiç sanmıyorum.Bunun tam tersi de olabilir. Resim yok olursa o resme koyduğu ruh gücü geri döner. Aşar olayı. Carmel için kendini bile bile zayıf düşürmüş olabilir yani.
Çizim olmamış Oda çizse büyük çizerdi.