Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dediğin nasıl oluyor?
Toplum ahlak yargılarından, dışarı adım atmak kişiyi daha azınlık bir gruba sokmaz mı? Demokrasi denilen de çoğunluğun iradesidir. Bu durumda, sivrilmeye çalışılanlar, düşük bir etik kavramının içinde kalırlar. Neyse, konudan kopmayalım. Büyütülecek bir şey yok.Yorumları, op evreni adına okuyan insanlara, saygısızlık oluşturmayalım.

Sanji'ye çok da kızmıyorum artık. Bu mevzuyu bu kadar abartan Oda'ya kızıyorum. Komedi yapacam diye karakteri harcıyor.

Bu senaryo olası gibi gözüküyor, Mom böyle zayıflarsa güzel olur.
Böyle tahmin ediyorum işte bana olağan geliyor.One piece bu konularda çok sürprizin olduğu bir seri değil genelde beklenenler yaşanıyor.Merak ediyorum bakalım ne hikaye yazacak.

Bunun tam tersi de olabilir. Resim yok olursa o resme koyduğu ruh gücü geri döner. Aşar olayı. Carmel için kendini bile bile zayıf düşürmüş olabilir yani.
Sanmıyorum.Doflamingo gibi adamların çok daha güçlü olduğunu göstermek için uyanış tarzı böyle sürpriz bir güç gösterisi yaptırabilir bu dediğin de bence uyanışa benziyor ama bir imparatora böyle yapacağını sanmıyorum.Zaten çok güçlü olduğu biliniyor.Siz zayıf sanmıştınız öyle duruyordu alın size power - up diyeceğini hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık