Jinbei nin ilerleyen sahneler de harakiri yapmasını bekliyorum sanki öyle gidici gini geldi bana bu arada Survivor Serhat = Zoro Adem = Sanji Türkiye ikiye bölünmüş durumda 

Sabriye kim?Jinbei nin ilerleyen sahneler de harakiri yapmasını bekliyorum sanki öyle gidici gini geldi bana bu arada Survivor Serhat = Zoro Adem = Sanji Türkiye ikiye bölünmüş durumda![]()
Serhat=Zoro nedir hocam öldürdün Zoro'yuJinbei nin ilerleyen sahneler de harakiri yapmasını bekliyorum sanki öyle gidici gini geldi bana bu arada Survivor Serhat = Zoro Adem = Sanji Türkiye ikiye bölünmüş durumda![]()
Bunun tam tersi de olabilir. Resim yok olursa o resme koyduğu ruh gücü geri döner. Aşar olayı. Carmel için kendini bile bile zayıf düşürmüş olabilir yani.Mantıken bakınca ruh meyvesinin olduğu seride ölümsüz olanın Kaido değil BM olması gerekirdi.Hortkuluk muhabbetini biraz değiştirip ölümsüz yapabilirdi ama yapmamış.Kaidonun ölümsüzlüğünü tatmin edici şekilde bağlaması gerek o yüzden bence.
Carmel ana senaryosunu az çok tahmin ediyorum.Eskiden ananın hayatını kurtaran yada idol olmuş birisiydi muhtemelen ve öldü.Mom da bu acıya fazla dayanamadı ve onu canlandırmaya uğraştı.Elindeki tek fotoyla.Ona kendi ruhundan verebildiği kadar verip sınırları zorladı daha çok canlı görünebilmesi için.O yüzden ruh enerjisinin büyük bir kısmı onun içinde savunmasız halde duruyor.Mühürlenmiş gibi ve bağlantılı ama savunmasız halde zarar görünce bağlantı kopup doğrudan ana bedeni etkiliyor.Mom ruh çekilmesi gibi zayıflıyor büyük enerji kaybına uğruyor.Tabii onun için psikolojik olarakta önemli.
Mangaka bizimkileri kaçıracaksa yada luffyi bir süre kafa tutacak biçimde dövüştürecekse bu handikap sayesinde yapabilir.
O kadın Reiju değil, aşağıda Reiju'nun düğüne gelirkenki çizimi var. Riju'nun üzerinde beyaz bir pelerin var. Gösterdiğin kadında ise çizgili bir elbise.Bir, iki teoriye göz attım. Sağ taraftaki adamın çizim-kıyafet tarzından Cp-0'nun olaya müdahil olabileceğini öngörmüşler. Ayrıca alttaki kare de konuşan Reiju değilse o baloncuk ve karakter de boşa çizilmemiş.
![]()
Burada da meslek lisesinden çıkmış arkadaşlar vardır. Bu benzetme pek olmamış sanki. Yaş kaç?sanji türkiyede okusaydı meslek lisesinde okurdu heralde bu abazalılığıyla..
Bende meslek lisesi çıkışlıyım, çok güzel benzetme olmuş, yaşımda 26. Neyi sorun oldu ki bunun? Genel kabul edilen yargılardan, sivrilmeye çalışmak insanı daha düşük bir toplum yargısının içine sokar.Burada da meslek lisesinden çıkmış arkadaşlar vardır. Bu benzetme pek olmamış sanki. Yaş kaç?