Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

“Poison Pink” Reiju

“Sparking Red” Ichiji

“Electric Blue” Niji

“Black Leg” Sanji

“Winch Green” Yonji

The Vinsmokes are Power Rangers!

Kral

Anaa!Uzun zamandır (2aydır) girmiyorum foruma millet bir küfür etmediği kalmış(ki yakında o da olur) çok ilginç:at:

@Phoenix
Onu diyorum zaten. Haki bugünler için var işte. Hakili kolu koparabilecek kişi olsa olsa Mihawk falan olur.

@Densetsu no Samurai
Hadi la oradan. :D Yine diyorum. Sen de öyle mi derdin hatırlamıyorum da denk kılıç ustası çıktı mı Luffy kol bacak bırakırdı size göre. Mystic07 demiş bile hatta. Hadi bıraksın bakalım nasıl olacaksa... Luffy kol bacak nasıl bırakır biliyor musun? Anca Luffy'den bariz bir şekilde üstün birisiyle kapışırsa olur bu. Kendi seviyesinde birisiyse zaten parçalar onu, ki parçalayacak da. Bu seride seviyeler önemli demekten dilimde tüy bitti.

Yami

Duygulandım bayağı :/ En azından Mihawk'ın kol kesebilme ihtimali felan konuşulmaya başlanmış :(
Resmen DEVRİM lan bu bölüm neymiş ya :/ Toptan değişti forum. Teşekkürler One Piece 838
Teşekkürler KrAKER... :(

@Mystic07
@Densetsu no Samurai
Haki ve kokadan önce dediğin gibiydi. Ama şu an öyle değil. Yine de bir kılıç ustası kesmek isterse Luffy'nin kokasını aşabilir bu çok normal. Tabi burda iyi seviye bir kılıç ustasından bahsediyorum. Ama Luffy kokadan öncesinde olduğu gibi artık korkmak zorunda değil bir kılıç ustası karşısında kolunu uzatırken. Bunu söylemek istiyoruz. Bu adamın sonuçta kılıca kafa attığını da gördük.

Sizin dediğinize göre Law karşısında herkes dezavantajdadır. Çünkü uzamana ya da herhangi bir şeye gerek yok. Adamın roomu çok geniş. Ve içinde ameliyat masasına yatırılmış gibi oluyorsun. Atakları kesişleri her yönde olabilir. Bu adama karşı bile savunma yapıp kol,gövde kaptırılmayacağı düşünülüyorsa gördüğümüz örnek vs'lerde Luffy'nin de bu olaydan dediğiniz kadar etkilenmemesi gerekiyor dostum. Anlatmak istediğim Luffy artık bir kılıca yumruk bile atabilir. Bu onun haki seviyesine bağlı bir şey.
+1 bugün ilk kez sana katılıyorum dostum.

Duygulandım bayağı :/ En azından Mihawk'ın kol kesebilme ihtimali felan konuşulmaya başlanmış :(
Resmen DEVRİM lan bu bölüm neymiş ya :/ Toptan değişti forum. Teşekkürler One Piece 838
Teşekkürler KrAKER... :(
Bana diyorsan eğer sorsaydın 2 hafta önce de aynı şeyleri derdim. :S

Anlıyorum da Luffy yavaş çekimde kolunu bacağını uzatmıyor ki. Hele de Gear'larda daha bi hızlı oluyor. Yani normal bi insanın tekme tokat kılıca karşı dövüşmesi ile Luffy'nin lastik adam şeklinde dövüşmesi aynı benim gözümde. Zaten haki de var seride, yoksa gerçek hayat gözüyle baksan tabi kılıç kullanan her türlü avantajlı da bu bir manga ve haki diye bir şey var.
Bana çok saçma geliyor yani bu kılıç ustalarının Luffy'ye anti olması olayı. Her şeyden önce böyle bir şey olsa Oda birine söylettirir falan ama yok benim bildiğim mangada bu tip bi diyalog. Şimdi de karşısında bi kılıç kullanıcısı var ama bu tip bi konuşma yok.
Luffy kendi kendine kılıca karşı dezavantajlı olduğunu söyleyebilirdi. Ya da Cracker bunu dile getirebilirdi ama Oda böyle bir şey dedirtmemiş ikisine de.

İşin özü benim için bu düşünce oldukça saçma, ama Oda tarif ettiğim şekilde bunu sinyal verdirirse kabul ederim. Zaten benim anlamadığım nokta mangada böyle bir şey olmamasına rağmen bu kadar diretilmesi. Kendi mantığını mangaya üstün tut, bir de yetmezmiş gibi bunu başkalarına diret :) Saçma.
G4 yavaş mı hacı ? G4 tüm gearlardan güç olarak da hız olarak da daha üstün ? Ee bu sahne g4'le yapılmamış mı ?

Dediğine göre bu sahnenin olabilmesi için g4 hızının normal bir tekme ya da yumruk hızında olması gerekir. Ee böyle bir durum söz konusu mu g4 için ? Anlatabiliyor muyum ?

Sanırım benim anlatamadığım şey şu:

Sanki ben tüm kılıç ustaları Luffy'nin antisi diyorum. Ülen Luffy'nin Kraker'i yenebileceğini ben söylüyorum zaten ? :)

Tabi ki karşıdaki adamın haki seviyesi ve kılıç ustalığı önemli. Ben de zaten böyle adamlar karşısında Luffy dezavantajlı diyorum. Tutup da A kişisine karşı Luffy'nin dezavantajı var demiyorum.

@Riful

Hacı Mom gidici her türlü :) Zaten ben Mom'a tek başına dalacağını düşünmüyorum Luffy'nin biliyorsun. Kidd'le beraber indirecekler Mom'ı. Belki 3. kişi de katılabilir duruma göre bakalım :)

Bolum iyidi hem dövüş açısından hemde diğer açıdan guzeldi.Crackere güçlü olduğu zaten barizdi geçen de demiştim.Şimdide Luff açısından soyluyorum kazanabilir dovuşu ama bnce yarıda kalacak diğer unsurlar araya gircek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık