Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antilik meselesini nasıl yorumluyorsunuz bilmiyorumda benim yorumladıgım şey Lastik avantajını kaybetmesi.Erim avantajını kaybetmesi.Luffy Lucci gibi bir zoana karşı çok daha avantajlı.
Luffy ile eşit güçte bir kılıç ustası olsa kolunu bacagını keser atar.
Benim bahsettiğim olay bu.
Ben de bunu anlatamıyorum. Lan Luffy kolunu bacağını uzatamadıktan sonra ne işe yarar ? Biri bana bunun izahını yapsın tamam diyim.

@Densetsu no Samurai
Kolunu uzatmadan dövüşür gerekirse. O da faça yememek için. Kolu düşeceğinden değil. Haki bugünler için var işte. Hakisi daha iyi olsaydı ufak bir çizikle sıyrılacaktı. Uyanışla Dof delik deşik etti de bir şey olmadıysa bundan hiçbir şey olmaz.

@Mystic07
Al işte denk, belki de daha güçlü birisi var karşısında. Kesip atsın bakalım nasıl yapıyorsa.

Ya aranızda gerçekten Luffy'nin Cracker'a karşı her şeyini kullandığını, üstüne üstlük yenildiğini düşünen var. Bazen aynı mangayı mı okuyoruz diye tereddüte düşüyorum açıkçası. Okuduğumuz bölümden böyle bir anlam çıkmıyor, üzgünüm. Bu adam serinin baş karakteri yahu bir de, ne diyeyim. :D Sanki 837 bölüm boyunca sayfaları şöyle bir geçmiş gibisiniz. Luffy pes eder mi?

Antilik meselesini nasıl yorumluyorsunuz bilmiyorumda benim yorumladıgım şey Lastik avantajını kaybetmesi.Erim avantajını kaybetmesi.Luffy Lucci gibi bir zoana karşı çok daha avantajlı.
Luffy ile eşit güçte bir kılıç ustası olsa kolunu bacagını keser atar.
Benim bahsettiğim olay bu.

Yami

İşte böyle şeyleri seviyorum :D

Böyle peşin peşin konuşmanın böyle acı acı hatıraları olur ahaha :D

Ne olmuş ne olmuuuuuşşş ? Luffy kolunu çekmese artık bir kolu yok muymuuuuş ? Kılıç ustaları Luffy'nin antisi değil miymiiiiişşş ? O devir bitmiş miymiş ? :fool:

Geçen hafta yazmıştım. Luffy kollarını uzattığı ve lastik olarak dövüştüğü sürece her zaman kılıç ustalarına karşı dezavantajlı duruma düşecek diye.

Daha da konuşan olmaz herhalde uzunca bir süre :ehe:

Bu arada Kraker'in hakisi > Luffy imiş. Vay anasını :hoo:

Kraker'in altından bu kadar farklı biri çıkacağını düşünmezdim. Epey de genç duruyor. Dövüş beklediğim gibi yarıda kesilmiş. Ertesi gün olduysa dövüş bir sonuca varmıştır ister istemez. Ne olmuş sonuç acaba çok merak ettim.

Bölüm güzelmiş. Özellikle Sanji'nin abileri müthiş karizma çıkmış. Çok iyiler :good: Bu kardeşler bir araya gelse Sanji'nin sırtı yere gelmez.
Valla hala yardırıyorlar durduramıyoruz :D

@Densetsu no Samurai
Kolunu uzatmadan dövüşür gerekirse. O da faça yememek için. Kolu düşeceğinden değil. Haki bugünler için var işte. Hakisi daha iyi olsaydı ufak bir çizikle sıyrılacaktı.
Serinin 1. bölümünden itibaren dandirik pistolünü bile kolunu uzatarak atan adam, dövüşme stili orasını burasını uzatmak olan adam kolunu uzatmadan dövüşecek :alkis:

Ne kadar mantıklı bir yorum attığını görmüş oldum @Raiden, teşekkür ederim :)

Yami

Bu arada Akainu nasıl bir canavarmış anlaşılıyor.

Adam tek başına çok iyi iş çıkarmış cidden filo amirali olmak için yaratılmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık