Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede gördü Sanji tam olarak abisini?
Burada diyorsanız orada daha görmediler birbirlerini Sanji yüksek ihtimal kelepçeler sebebiyle tedirgin. O sahneden sonra Ichiji ve Niji'nin geldiği görünüyor.
Bence orada Sanji aşağıdaki kalabalığı izliyor yani biliyor abilerinin geldiğini. Ayrıca ne tedirginliği bildiğin titriyor :) Kelepçeden dolayı da titreyecek hali yok.

Şurada dursunlar :D
pretzel kesemiyordu :(
İşte böyle şeyleri seviyorum :D

Böyle peşin peşin konuşmanın böyle acı acı hatıraları olur ahaha :D

Ne olmuş ne olmuuuuuşşş ? Luffy kolunu çekmese artık bir kolu yok muymuuuuş ? Kılıç ustaları Luffy'nin antisi değil miymiiiiişşş ? O devir bitmiş miymiş ? :fool:

Geçen hafta yazmıştım. Luffy kollarını uzattığı ve lastik olarak dövüştüğü sürece her zaman kılıç ustalarına karşı dezavantajlı duruma düşecek diye.

Daha da konuşan olmaz herhalde uzunca bir süre :ehe:

Bu arada Kraker'in hakisi > Luffy imiş. Vay anasını :hoo:

Kraker'in altından bu kadar farklı biri çıkacağını düşünmezdim. Epey de genç duruyor. Dövüş beklediğim gibi yarıda kesilmiş. Ertesi gün olduysa dövüş bir sonuca varmıştır ister istemez. Ne olmuş sonuç acaba çok merak ettim.

Bölüm güzelmiş. Özellikle Sanji'nin abileri müthiş karizma çıkmış. Çok iyiler :good: Bu kardeşler bir araya gelse Sanji'nin sırtı yere gelmez.

Kaptan Usopp-sama

Ben Bu Crackerin Yunan Mitolojisindeki Krakenden Esinlenildiğini düşünüyorum bildiğiniz gibi suda yaşayan 8 tane kadar kolu olan bir su canlisi karada yaşayamaz bu bizim crakerda karada yaşayan zayif noktasi su olan bi arkadaşimiz olabilir bence nami ağaç abilerden yardim alarak crackeri bir şekilde etkisiz hale getiricek ve choperlar ayna ablanin yardımıyla direk partinin ortasına dalıvericekler hey hey tutar bu
Su olmaz sanirim Croco boyun zayifligi suydu biraz kolaya lacmak olur bence zaten her meyvenin zayifligi su degilmi

Dostum sen beni anlamıyorsun herhalde. Hatırlarsan bizimkiler bütün tayfa iki sene öncesinde bir robotun sertliğini aşamıyordu. Aşana kadar da hoşafları çıkmıştı. Şimdi ise Luffy en azından 20 dakka kullanabildiği tekniğinden iki yurmuğuyla adamın klonunu parçaladı. Bu klonunu kırması için bütün gücünü kullanması gerekmediği anlamına geliyor. Şu an hala daha karşısında adam. Anlatabiliyor muyum?
Sen benim dediğimi anlamıyorsun heralde. Aşamıyorlardı ama 2Y eğitim alıp geldikten sonra aştılar.
Şuan ise öyle bir şey söz konusu mu? Ben sana diyorum ki Luffy'nin şuan için son formu G4 o tekniği açmasına rağmen daha adamın gerçek vucüduna dokunamamış bile. Ve adamın yaptığı kuklaları 2 vuruşla anca yenebiliyor. Bende biliyorum diyorum sana en iyi tekniği bu olmadığını okuyor musun dediklerimi? :D
Ben Luffy'nin en güçlü formu G4 üzerinden diyorum herşeyini kullandı diye sen teknik üzerinden diyorsun. Sende haklısın bende. Luffy form olarak her şeyini kullanmış durumda suan tabi ki KKG ile daha rahat aşacaktır o da var ama indirebileceği kesin değil. Şuan ne olursa olsun Luffy'nin handikapta olduğunu değiştirmiyor.
Hem G4'ün sınırı hemde kolu kesildi. Adam ise sadece kuklası kırıldı istese dediği gibi tek bir parmağıyla aynısını yapabiliyor.

Ne olmuş ne olmuuuuuşşş ? Luffy kolunu çekmese artık bir kolu yok muymuuuuş ? Kılıç ustaları Luffy'nin antisi değil miymiiiiişşş ? O devir bitmiş miymiş ? :fool:

Geçen hafta yazmıştım. Luffy kollarını uzattığı ve lastik olarak dövüştüğü sürece her zaman kılıç ustalarına karşı dezavantajlı duruma düşecek diye.

Kraker'in altından bu kadar farklı biri çıkacağını düşünmezdim. Epey de genç duruyor. Dövüş beklediğim gibi yarıda kesilmiş. Ertesi gün olduysa dövüş bir sonuca varmıştır ister istemez. Ne olmuş sonuç acaba çok merak ettim.

Bölüm güzelmiş. Özellikle Sanji'nin abileri müthiş karizma çıkmış. Çok iyiler :good: Bu kardeşler bir araya gelse Sanji'nin sırtı yere gelmez.
Luffy adamdan haberdar değilken bile kolunu kesip atabileceği en açık anında bile kolunu bu adama kaptırmamış. Daha neyinden bahsediyorsunuz.

Uzun süre konuşulmaz mı? Anti diyenleri gömdük la bildiğin bu konuda, ne konuşulmaması? :/
860 milyonluk yaratık dediğimiz adam bile kesip atamamış işte kolu. Bundan iyi açık mı bulacaktı? Yapamıyor işte. Adam zarar verecek, kesecek tabi ki. Ödüllü yonkou has adamı. Luffy'ye hasar veremeseydi saçma olurdu asıl.

Bence orada Sanji aşağıdaki kalabalığı izliyor yani biliyor abilerinin geldiğini. Ayrıca ne tedirginliği bildiğin titriyor :) Kelepçeden dolayı da titreyecek hali yok.
Babası ile dövüşmekten korkmayan adam bunlardan mı korkacak?
Bu bana pek doğru gelmiyor açıkcası. Neyse bölümler işlensin de o zaman konuşalım daha net olur.Er yada geç tokatlayacak Sanji bunları :D

Akainu nasıl bir hayvan bu bölüm az çok anladım. Adam Cracker gibi 3-4 hayvanın olduğu bir tayfaya tek yürüyüp ezip geçiyor. Herkese amiral seviyesi yakıştırması yapmayın o yüzden.
Hele bu arc Mom inecek falan diyenler ayrı komedi. En fazla bizimkiler Sanjinin ailesini indirir böylece ittifak yapıcak kimseleri kalmaz. Yok yani ihtimali çok düşük. Tüm ada birleşip girse bir yonkou devrilir mi hala kestiremiyorum.

Craker KG ile uçtuğunda hazırlıksız yakalandı diyenler şimdi Luffynin hazırlıksız yakalanmasına kör ve dilsizler. Eğer sağır da değilseniz söylüyorum. G4 te luffy kokayı esnetiyor. Daha yumuşak yani. Normal halinde kesemeyen Cracker neden G4 te kesebiliyor diye hiç sormadınız mı gerçekten?
Zoroyu parlatacam diye Luffyi harcıyorsunuz.
Yapmayın :(

kraker 8 se lufy 7 gıbı druo cunku kolunun kesıldıgınde mıhawkdakı gıbı korkup kolunun gıdecegını on gorebılırdı buda demek oluyorkı boyle bısey beklemıordu lufy. guclerı bellı kı baya yakın. namı kraker ı durdurcak gıbıme gelıo o vıvre kart ıle nedense. sanjı 1-2 den dayak yemez bence cunku baba aılenın en guclu uyesı olur muhtemelen mantıken ve sanjı babadan zarar almamısken abıler devede kulak kalabılırler. sadece pofpoflanmıslar gıbıme gelıo bu saate kadar onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık